Качествена ерекция с натурални заместители на Виагра и Циалис

Тази публикация има 0 коментара

Импотентността и еректилната дисфункция засягат много повече мъже, отколкото човек може да си представи и тя може да бъде изключително пагубна за сексуалния живот на една двойка. На пазара се предлагат различни медикаменти, които могат да се справят с този проблем, но в повечето случаи е притеснителен е факта, че те са на ситетична основа. Съществуват естествени и ефективни методи, с които можете да подобрите вашата ерекция, пред и по време на секс без да се налага да прибягвате до лекарствени средства със съмнителни странични ефекти. Преди да помолите личния си лекар да ви издаде рецепта за Виагра или Циалис, по-добре помислете как да се справите с проблемите на еректилната дисфункция чрез естествени и натурални методи.

Недостатъкът на сексуалните медикаменти
Всички лекарства имат нежелани реакции, без значение от какъв вид са и как фармацевтичните компании се опитват да ви убедят колко незначителни са те. Нежелателните странични реакции могат да варират от лека сухота в устата и безсъние, до дихателни проблеми или вътрешни кръвоизливи. Преди да започнете приема на подобен вид продукти се уверете, че сте наясно със състава им и дискомфорта, до който могат да доведат. Страничен ефект върху който много хора не са се замисляли е високата цена на синтетичните продукти.
В много от случаите при някои пациенти, които третират еректилната дисфункция с Виагра и Цеиалис се наблюдава психологическо пристрастяване.

След като  изпитали облекчението и спокойствието, което  носят тези лекарства, осигурявайки безпроблемна ерекция, често се случва мъжете дори да не правят опити да я постигнат отново без медикаменти. Ако това ви се случи, можете да се замислите за натуралните методи, които не водят до психологическа зависимост и справянето с еректилната дисфункция може да се окаже нито толкова скъп, нито толкова непреодолим проблем.

Техниките за релаксация могат да ви помогнат да получите ерекция
Помислете за това. Много мъже трескаво започват да се притесняват и да правят какво ли не когато усетят, че имат дори малък проблем с ерекцията. Те желаят да я постигнат на всяка цена, но понякога дори и оралният секс не върши работа.
Има един малък трик, чрез който вместо да се опитвате да получите ерекция на всяка цена, просто можете да си поемете въздух няколко пъти и да се абстрахирате от това, което ви се случва в момента. Просто се отпуснете за няколко минути.
Чрез плавното и дълбоко дишане ще намалите пулса си и ще позволите на мускулите ви да се отпуснат  .Накарайте вашата партньорка да ви направи лек масаж или си пуснете релаксираща музика. Когато съзнанието се освободи от напрежението тялото ви ще изключи за проблема и ерекцията ще се появи без дори да го очаквате. Пуснете си порно филм, разговаряйте за непринудени неща и в никакъв случай, когато усетите, че е възможно да не получите желаната от вас ерекция  не се насилвайте да го направите.

Здравословното хранене подобрява общата сексуална функция
Много често еректилната дисфункция се дължи на нездравословното хранене или натрупването на токсини в тялото. Ако приемате алкохол се опитайте да го ограничите до минимум. Един от основните
врагове на сексуалното здраве е тютюнопушенето, така че преди да запалите поредната цигара по-добре се замислете за това. Намаленото сексуално желание може да се дължи и на прекомерната употреба на медикаменти или наркотици.
Ако страдате от някакво заболяване и са ви предписани определени лекарства, които пречат на получаването на ерекция е добре да се консултирате с личният си лекар за тяхната замяна или възможно намаляване на дневната доза.
Разбира се някои заболявания се нуждаят от непрекъснато третиране с лекарствени препарати и е нежелателно да прекратявате лечението своеволно. Избягвайте храните съдържащи големи количества консерванти и не консумирайте полуфабрикати.
Това ще освободи тялото ви от нежеланите токсини натрупани в него. Промяната на начина ви на хранене е изключително важно за справянето със сексуалните проблеми и често здравословния начин на живот е ключът към решаването им.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Задай въпрос или напиши коментар (само на кирилица):

Всички въпроси и коментари преминават преглед. Не се публикуват такива, които нямат връзка с темата или се дублират.

Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
3 секс играчки, които трябва да използвате при еректилна дисфункция

Не бива да позволявате на еректилната дисфункция да съсипе сексуалния ви живот. Ако имате проблем с получаването или поддържането на...

Затвори