3 секс играчки, които трябва да използвате при еректилна дисфункция

Тази публикация има 0 коментара

Не бива да позволявате на еректилната дисфункция да съсипе сексуалния ви живот. Ако имате проблем с получаването или поддържането на ерекция по време на секс или при мастурбация, в даден момент може да може да изпитате разочарование. Съществуват няколко метода за нейното преодоляване. Представяме ви три секс играчки, които да променят издръжливостта ви в леглото и да накарат вашето момиче да получава незабравими оргазми.

Пенис рингове (пръстени)
Пенис пръстенът е един от задължителните аксесоари, който трябва да притежавате ако установите, че страдате от еректилна дисфункция. Ако усетите, че ерекцията ви си отива в неподходящ момент, ще ви се прииска да имате един под ръка. Това отлична алтернатива и често се превръща в част от любовната игра. Ако разполагате с такъв пръстен, можете да го поставите върху члена си след като се изпълни с кръв и получите пълна ерекция. Така той няма да позволи на тя да се върне обратно. По този начин ще запазите пениса си твърд толкова време, колкото е необходимо за да получи половинката ви оргазъм.

Трябва да знаете също, че силиконовите пенис пръстени са за предпочитане. Ако използвате метален и получите силна ерекция, няма да сте в състояние да го отстраните и може да се наложи да посетите спешното отделение. Има различни модели към които да се насочите. На пазара се предлагат и вибриращи, които са носят допълнителна сексуална стимулация.

Пенис помпа
Ако имате проблем с получаването на ерекция, тя може да се окаже най-добрият ви приятел. Един качествен модел ще ви помогне за изпълването на пениса с кръв, което ще ви осигури ерекцията необходима за страхотен полов акт. Разбира се можете да я използвате в комбинация с пръстена. Когато чрез създаването на вакуум достигнете желаната ерекция , го поставете  като по този начин ще я запазите до кулминацията.

Може да звучи куриозно, но никога и при никакви обстоятелства не използвайте домашната си прахосмукачка като заместител на пенис помпата, защото създаденият вакуум е неконтролиран и можете сериозно да нараните своя пенис!
Когато правите избор се постарайте да намерите доказана и ефективна марка,  утвърдила своето име на пазара. По този начин ще избегнете наранявания и ще се радвате на постигнатия успех. Препоръчваме ви Батмейт. Това е нов модел помпа, която използва силата на водата и дава отлични резултати.

Простатен масажор
Мъже, намиращи аналната игра в секса за смущаваща и неприемлива, могат да се възпротивят на следващия метод за подобряване на еректилната функция. Ако еректилната дисфункция ви създава проблем, възпрепятстващ нормалния ви сексуален живот, по-добре отворете съзнанието си за нещо, което може наистина да ви помогне. Някои хора намират простатата като мъжката G-точка и знаят, че нейното стимулиране може да доведе до наистина здрава ерекция, както и до силен оргазъм. Ако наистина никога не сте опитвали стимулация на простатата можете да го направите и да се уверите, че метода е доста ефективен.

След избора на секс артикул, можете да започнете с внимателно стимулиране. Не забравяйте, че тук правилото „колкото по-голям, толкова по-добре“ не важи. Изберете специално проектирани простатни масажори създадени основно за тази цел. Идеята е простатата да се стимулира не с цел получаване на еякулация, а поддържане на ерекция. Не забравяйте, че е необходимо да използвате и  лубрикан, защото в противен случай е възможно да изпитате болка и това да се превърне в пречка за постигането на качествена ерекция.

Посещение при лекар
Ако сте насочили към някои от тези методи, но все още проблемът е на лице, ви препоръчваме да се консултирате с личния си лекар. Той може да ви даде адекватен съвет и да ви препоръча правилната терапия за справянето с проблема.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Полезно
Колко дълго можете да издържите без секс?

Въпреки, че най-вероятно сте наясно с термини като "сексуално желание" и "либидо", колко от вас са наясно как работи собственият...

Затвори