Как мога да задоволя партньорката си ако имам малък пенис?

Тази публикация има 0 коментара

Размерът на пениса е водещ проблем за не малка част от мъжете-буквално! Много мъже се чувстват не пълноценни знаейки, че размера на техния пенис не е достатъчно голям. Докато мнозинството са надарени със среден или голям размер има такива, които разполагат с наистина доста под средния необходим за осъществяването на пълноценен полов контакт. Процентът всъщност е малък, но все пак съществува.
Този факт поражда въпроса – Как може някой с малък пенис да достави удоволствие на партньорката си?

Сексът не е само проникване
Когато стане въпрос за секс, мъжете трябва да знаят, че това не засяга само физическото проникване. За жените  е една малка част от цялата любовна игра. Ако една жена не е достатъчно възбудена, тя няма да се очарова ако бързате да проникнете в нея, без значение дали пенисът ви е малък, среден или голям.

 

Тя трябва да бъде достатъчно влажна, за да се осъществи проникване, което да й достави удоволствие. С това се опитваме да ви кажем, че сексът не засяга само прекия физически контакт с пениса.
Съществуват различни видове генитален масаж, чрез който можете да предразположите партньорката си. Разбира се не бива да забравяте и за оралния секс. Жените просто го обожават и ще спечелите доста точки в леглото ако го владеете.

Много от тях получават интензивни оргазми когато са орално стимулирани, без дори да е налице проникване. Можете да включите и различни секс аксесоари като вибратори и лубриканти.

Пенис екстендери, помпи и таблетки за уголемяване на пениса
Ако сте обмисляли вариантите за уголемяване на пениса, то вероятно знаете за пенис помпите, които подобряват кръвообращението в пениса, пенис екстендерите и таблетките за уголемяване.
Това са сравнително малки инвестиции, които в повечето случаи водят до увеличаване на размера с до няколко сантиметра.

Има и някои видове хирургични операции, които също могат да доведат до известна промяна в размера, но ако обмисляте да предприемете тази крайна мярка, е необходимо да се консултирате с професионалист.

Говорете с партньорката си
Мъжете, които се притесняват, че размерът на техния пенис не е достатъчно голям, за да задоволят партньорката си, определено се нуждаят от диалог с нея. Това може да помогне да преодолеят проблема и да подобри сексуалния им живот.
Ако се притеснявате, че приятелката ви намира вашия пенис за твърде малък, говорете с нея за този проблем. Можете да откриете, че тя всъщност е напълно доволна от това, което притежавате, дори и според вас да не е много. Можете да говорите с партньорката си, за да разберете от какво се нуждае. Разнообразете  набора от секс играчки и лубриканти. Това ще увеличи шансовете да й доставите повече удоволствие.
Ако сте загрижени, че пенисът ви е не достатъчно голям, по-добре помислите какво можете да направите по въпроса за неговото уголемяване. Животът е твърде кратък, за да го прекарате в самосъжаление.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса, Секс
99% от жените не знаят как се прави орален секс. Наистина?

Почти всеки мъж може да свърши докато му правят орална любов. Но означава ли това, че половинката му се е...

Затвори