99% от жените не знаят как се прави орален секс. Наистина?

Тази публикация има 5 коментара

Почти всеки мъж може да свърши докато му правят орална любов. Но означава ли това, че половинката му се е справила страхотно или е направила нещо посредствено?
Скорошно проучване показва, че 44% от мъжете биха изоставили своята партньорка заради друга, която се справя по-добре с тази работа.

Може една жена да е страхотна личност и да изглежда умопомрачително, но ако партньорът й намери друга, която прави страхотен орален секс, връзка може да бъде сериозно застрашена.

Защо правенето на орален секс е толкова важно?
Може би някои жени смятат това за повърхностно. Може би си мислят, че мъжете се интересуват основно от дълбочината на връзката, от чувствата, споделянето и взаимното доверие. Това всъщност е вярно, но само до някъде и в никакъв случай не може да бъде сравнено с един страхотен секс или една яка свирка. Различни проучвания и анкети сочат, че половината от мъжете, които са недоволни от сексуалния си живот са нещастни. Това е така защото не получават това, от което имат нужда в леглото.

Намирането на партньорка, която прави интензивен и удовлетворяващ орален секс си е истинска находка. Тя може да бъде една на милион. Но мъж, който е намерил жена, която да го прави с желание, скоро може да се озове с пръстен на ръката. В действителност той дори може да не успее да закопчее панталоните си докато стигне до бижутерийния магазин. Точно така. Умението за перфектната свирка може да е ключът към мъжа на мечтите.

Съществуват няколко основни правила при оралния секс, включващи различни техники и трикове за които всеки мъж си мечтае. Той ще бъде толкова изненадан от това, което получава, че ще му се прииска да сподели с всичките си приятели и познати за това, а те от своя страна ще искат същото от своите приятелки.

Отношение
Това е от съществено значение. Ако има негативна нагласа когато една жена прави орален секс на своя партньор, ще бъде истинска щастливка ако той изобщо си го вдигне.

Поза
Позиционирането на тялото при правенето на орален секс е от изключителна важност. Много жени не знаят, че неправилно направената свирка може да доведе до дискомфорт при мъжете. Неподходящият ъгъл ще го накара да пристъпи към стандартния секс доста бързо. Те това е целта. Има различни пози, които могат да доведат до изключително приятно усещане.

Атмосфера
Любовната игра не е само за жени. Създаването на приятна и подходяща атмосфера много често оказва
огромно въздействие върху това, което предстои и той няма да има търпение неговата половинката  да постави устни върху пениса му.

Техники за орален секс
Когато бъдат овладени мъжът  ще е изненадан от приятната промяна, която е настъпила. Една от основните техники е така нареченото „deep-throat“- дълбоко гърло. Овладяването й  гарантира, че мислите и вниманието му ще бъдат напълно завладени.

Да преглътна или да изплюя?
Семенната течност е една от основните причини жените да не обичат да правят орален секс. Те смятат, че е не приятно, което в някои случаи е вярно. Съществуват трикове, чрез, които можете да преглътнете
или дискретно да я изплюете. Това ще го накара да се чувства добре винаги когато му правите орална любов.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

5 Коментара за "99% от жените не знаят как се прави орален секс. Наистина?"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Lora
Потребител
Lora
3 години 8 месеца преди

Напълно нормално и естествено. Няколко неща могат да накарат един мъж да се чувства добре: гледката на жената в краката му, подсъзнателната поза на подчинение и топлият й дъх преди да поеме члена в устата си. Това ще го накара да се чувства божествено.
Ако една жена не осъзнае този факт, рискува половинката й да потърси усещането другаде.

Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
3 години 7 месеца преди

Често ми се е случвало да съм изморена или в лошо настроение и изобщо да ни ми е до правене на френска любов, но му правя защото го обичам.
Демонстрирайки ентусиазъм както на порно актриса успявам винаги да го накарам да свърши изключително бързо. Така той остава удовлетворен а аз си спестявам усиля 😉

Кремена22
Гост
Кремена22
3 години 7 месеца преди

Наистина съдържателно и полезно четиво! И не се стеснявайте ако може да споделите някоя техника 🙂

Svetlana89
Потребител
Svetlana89
3 години 7 месеца преди
Това е проста работа стига да съм достатъчно възбудена. Обикновено започвам като целувам гърдите му и бавно слизам надолу. Разкопчавам колана и пъхам ръка под бельото. Обожавам момента когато още не е напълно възбуден. Започвам с лек масаж докато не получи пълна ерекция. Поемам члена му в уста като с въртеливи движения на езика го симулирам допълнително. Това ме възбужда наистина много силно. Трябва да се обърнеш особено внимание да не го закачаш със зъби. Доста неприятно е за него. Движа главата си напред назад и постепенно го поемам целия. Привърженичка съм на дълбокото гърло и с времето овладях техниката.… Прочети още »
Scarface
Потребител
Scarface
3 години 7 месеца преди

Моето лично наблюдение е, че много жени се опитват да задоволят партньора си чрез бърза стимулация на пениса, като си мислят, че колкото по интензивни са движенията, толкова по-бързо ще свърши. Така не само, че не успявам да свърша, а понякога губя и ерекцията си.
Мъжкият пенис е също толкова чувствителен колкото и женският клитор. Интензивната му стимулация с устни или език в самото начало може да провали цялото начинание.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
3 неща, които всеки мъж трябва да знае за женския оргазъм

За щастие на жените, вече не е  често срещано явление да правят секс без да достигнат до оргазъм. Това е...

Затвори