3 неща, които всеки мъж трябва да знае за женския оргазъм

Тази публикация има 0 коментара

За щастие на жените, вече не е  често срещано явление да правят секс без да достигнат до оргазъм. Това е благодарение на сексолозите, които се интересуват от женската сексуалност и дават възможност да разберем каква е нейната същност.
В днешно време жените достигат до оргазъм по-често от колкото мъжете еякулират. Те всъщност са доста облагодетелствани в това отношение, защото са способни да постигат така наречените множествени оргазми.

Бърз поглед върху това какво се случва, когато една жена изпита оргазъм

Първо нека разгледаме най-точно какво се случва когато една жена достигне своя оргазъм. Мъжът първо трябва да обърне внимание какво изпитва когато еякулира. Стягане на тестисите, усещане за левитация и изтръпване на цялото тяло.
Това до известна степен важи и за жените, когато са близо до момента на свършване.

За една жена достигането до оргазъм е свързано с усещане, което никой мъж не е в състояние да изпита. При нея напрежението се натрупва до точка, в която усеща пулсации във вагината си всяка секунда.
Това „туптене“ на удоволствие напомня на мъжкия оргазъм като изключим липсата на течност.

Трябва също да се отбележи, че някои жени са способни да изпитват това многократно, ако го желаят или са попаднали на добър любовник. Много жени изпитват първия си оргазъм докато партньорът им прави орална любов.
След като тя свърши веднъж, той може да проникне в нея, а това  да я накара да свърши втори, трети, дори четвърти път.

Митове за женския оргазъм
Въпреки, че живеем с сексуално освободено време, все още продължават да съществуват митове относно женския оргазъм.
Първо това е митът, че с една жена нещо не е наред ако тя не е в състояние да изпита разтърсващ оргазъм. Всъщност не е вярно. Практиката познава случаи, в които жената може да има оргазъм, без дори да подозира за това.
Във всеки сексуален контакт, жената може да достигне своята връхна точка на възбуда, което много се доближава до усещането за оргазъм.

Друг мит е, че „нормалните“ жени могат да достигнат до оргазъм по време на полов акт. Голям процент от женското население, не може да достигне своя връх по този начин. Вместо това, те могат
да изпитат оргазъм в комбинация на орална стимулация и директно проникване, а много често само по първия начин.

3 неща, които мъжете трябва да знаят относно женския оргазъм

1. Ако за един мъж са достатъчни от три до пет минути да изпита оргазъм, една жена средно се нуждае между 15 и 20 минути директна стимулация. Необходимо е да проявите малко търпение и старание, ако
искате с партньорката ви да достигнете до точката, от която няма връщане назад. На някои жени им е трудно да произведат достатъчно естествен лубрикант и от мъжа зависи нейното предразположение.

 

В случай, че държите не само вие да изпитате оргазъм, то ще се наложи да отделите поне 20 минутно внимание на жената до вас.

2. Жените също изпитват дискомфорт ако не стигнат до края. Всеки мъж знае какво е усещането за болка в тестисите, ако е имал продължителна ерекция без да е настъпила еякулация. Трябва да знаете, че това важи и за жените. Ако натрупаното напрежение не се освободи чрез оргазъм, жената изпитва неприятно усещане. Така че ако искате да спестите това на партньорката си, се постарайте по време на половия акт или орална стимулация да я накарате да изпита оргазъм. В противен случай ще предизвикате у нея усещане за дискомфорт.

3. Освен очевидното удоволствие, изпитването на оргазъм е здравословно за жената.
Като изключим удоволствието, което изпитва една жена при получаването на оргазъм, всеки мъж трябва да е наясно, че това облекчава не само менструалните болки, а намалява стреса и води до общо разположение на организма.

Това са трите основни факта, които всеки мъж трябва да знае за женския оргазъм. Не губете време и усъвършенствайте сексуалните си техники и подобрете издръжливостта си ако искате жената до вас да е истински щастлива. Ако нямате постоянна партньорка или сексуалните ви контакти са редки Fleshlight (виж тук) е предложение с което може да постигнете огромен напредък в това отношение.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Повече в Нови, Секс
3 секс игри, които да разнообразят сексуалния ви живот

Съвсем естествено е с натрупване на годините, скуката да вземе превес във вашите взаимоотношения. Отговорността за запазване на интереса в...

Затвори