6 „невинни“ думи които могат да съблазнят една жена

Тази публикация има 0 коментара

В тази статия можете да разберете кои са шестте думи които могат да съблазнят една жена, да я накарате да мисли за секс когато сте наоколо и какво точно да кажете в правилния момент.
Не очаквайте да научите някоя нова магия на съблазняването. Тук говорим за малко психология приложена в реалния живот.
В съблазняването не всичко е действие. Повечето неща зависят от това какво говорите и как го казвате. Бихте могли с няколко прости думи прошепнати в ухото на всяка жена, да я накарате съвсем скоро да се озове в спалнята ви. Това може да е леко преувеличено, но точните думи казани на точното място могат да ви осигурят романтична вечеря или нещо повече…

Предлагаме ви шест думи за „съблазняване“ които ви гарантират, че една жена ще си мисли за секс когато е с вас.

„Влага“
Това не е дума, която можете да кажете по  всяко време на една дама. Ако просто се доближите до нея и и прошепнете думата „влага“ тя определено няма да си помисли за оргазъм. Това просто не е реалистично.
Въпреки това когато има ситуация и сте си наляли по едно питие, след отпиване на поредната глътка вие можете да й кажете  – „Когато те гледам, усещам влагата по устните ти.“ Разбира се това изисква определена близост в отношенията ви иначе рискувате тя просто да стане и да си тръгне.

Защо работи?

Отговорите са три. В случая индиректно казвате думата „влага“. Не говорите за нейните бикини. Вие дори не го казвате. Самата дума води до асоциации, които ще я накарат тя да се подмокри. Причината за това е, че нейния мозък е точно
толкова „мръсен“ колкото и вашия.
Използвайте думата в правилното време. Искате да прозвучи невинно и непринудено. Можете да използвате думата „влага“ когато тя пие вода, излиза от банята или е легнала на хавлията си на плажа. Това автоматично ще отключи асоциативното й мислене.
Използвайте правилния тон. В повечето случаи гласът ви трябва да звучи съблазнително, уверено и ниско. Това ще я накара да почувства сигурност у вас и е част от ключа за нейното предразположение.

„Дълбоко“
Кога трябва да използвате думата „дълбоко“ в разговора? Винаги става въпрос за чувства, емоции или нещо физическо. Ето няколко примера:

  • Когато говорим за нещо вълнуващо.
  • Когато говорите за своите чувства.
  • Когато говорите за физическо проникване.

„Да дойдеш“ или  „Идвам“
Не си мислете само за секс, когато използвате тази дума без значение дали става въпрос за нея или за вас. Тя има толкова различни приложения. Просто трябва да ги откриете.

  • Когато сте я чакали на първата ви среща можете да кажете:  „Нямах търпение да дойдеш!“
  • Когато говорите за почивка: „Когато този момент дойде, ще бъде толкова вълнуващо!“
  • Когато уговаряте среща с жена: „Всичко е наред скъпа, просто ела при мен.“

„Ям“ или „Уста“
Тези думи могат да се използват по всяко време, защото са свързани с неща, които правим почти през целия ден. Ето съвсем прости примери как да ги използвате.
Когато сте излезли на обяд можете да й кажете: „Искам да те гледам как го изяждаш.“
Когато сте в интимна обстановка можете да й кажете: „Просто го сложи в устата си.“
Когато ядете нещо странно: “ Не не гледай в страни. Искам да видиш как го изяждам.“
Някои от нещата, които казвате са заредени със сексуален заряд и ако успеете да ги включите в разговор, първата ви среща може да се окаже наистина интересна.

„Вътре“

Това е една от най-лесните думи за „съблазняване“. Може да я използвате навсякъде и по всякакъв повод.
Ако отивате някъде заедно: „Нямам търпение да вляза вътре с теб.“
Ако тя прави нещо, което те кара да се чувстваш приятно: „Караш ме да се чувствам толкова добре отвътре, когато съм с теб.“
Ако отивате на кафе или ресторант просто я попитайте:“ Искаш ли да седнем вътре?“

„Капя“
В комбинация с думата „Мокър“ можете да направите разговора приятно закачлив. За това разбира се е необходимо да имате известна близост с момичето, с което сте.
Ако навън вали, а тя няма чадър можете да кажете: „Погледни се миличко, отвсякъде капеш.“
Ако сте си взели сладолед и нейния се топи твърде бързо:“ Миличко, цялата си е окапала!“

Тези шеги поднесени с правилната интонация могат да ви донесат бонус точки. Внимавайте защото ако шегата ви е неуместна или е направена на неправилното място може да има и обратния ефект.
Това са съвсем елементарни примери, за които можете да се сетите или да приложите в дадена ситуация. Съществуват стотици думи носещи сексуален подтекст и ако ги откриете и използвате нещата могат да бъдат изключително приятни и забавни.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Запознанства и флирт
Защо играчът трябва да се стреми към жените от „висок клас“

Ако решите да сте играч от висока класа и желаете да спазвате някакви "стандарти", то трябва да знаете, че това...

Затвори