Орален секс за жени или как да стимулираме правилно клитора й

Тази публикация има 0 коментара

Оралният секс при жените може да бъде доста труден, защото клиторът е изключително чувствителен на допир. Ако овладеете някои прости техники, ще можете да накарате вашето момиче да изпита наистина мощен оргазъм.

Защо е възможно да го правите неправилно?
Почти няма жена, която да не харесва оралната любов. Клиторът е много чувствителен, за да му бъде правена директна стимулация още в началото. Много мъже ентусиазирани от силната си възбуда правят точно това. Директно се насочват към него, а това в някои случаи може да се окаже неприятно за нея.

Главичката на клитора е защитен от малка външна качулчица, която го предпазва от пряк допир. Не е необходимо веднага да търсите малкото топченце, когато правите орална любов на партньорката си. Това може да предизвика дискомфорт и в някои случаи дори болка.
Не забравяйте, че трябва да се стараете да я държите до точка близка до оргазма. Имайки това предвид, нека разгледаме някои техники, на които можете да се научите.

Използвайте езика си като метла
Тя винаги ще се наслаждава на това движение и така ще я накарате да се чувства страхотно. Това трябва да е неизменна част  от началото на оралната любов. Това е доста лесно. Езикът ви  трябва да се намира от едната страна на нейния клитор и с леки движения да го преместите от другата страна. Извършването му напомня метене, за което е и получило това име.

Кръгове
Това също е приятна и предпочитана техника за кунилингус. Обикновено се използва и като основна, защото по този начин се стимулира цялата област около клитора. Трябва да разположите вашия език върху главичката на клитора, като при движението се стараете да описвате кръг около него. Това може да бъде както по часовниковата стрелка, така и обратно на нея.
Така ще я накарате да изпита голямо удоволствие защото по този начин се стимулира не само клитора, но и цялата област около него.

Леко засмукване
За това движение е задължително вашата партньорка да бъде напълно възбудена. Засмукването на клитора твърде рано  може да предизвика болка и да сложи край на любовната игра. Не забравяйте, че тази зона е много деликатна. Засмуквайте все едно пиете от сламка и запомнете, че непрекъснато е необходимо да следите за сигналите, които изпраща нейното тяло. Ако по време на този вид движение забележите, че леко се отдръпва или се опитва да нагласи позата си, значи нещо не е наред и трябва да намалите натиска или да смените техниката.

Техниката АБВ
Може би сте чували за тази техника, но нека споменем и нея, за тези, които са я забравили.
Този начин на орална любов изисква езикът ви да бъде малко по-твърд и заострен. Поставете го от едната страна на нейния клитор и започнете да изписвате буквите А,Б, В. Да прочетохте съвсем правилно.
Този метод дава усещането за кръговите усещания  за които вече стана дума, но разликата е в това, че при „изписването“ на буквите езикът ви стимулира както качулката, която обгръща клитора, така и самия него.
Това ще я накара да се чувства божествено. Ако усещанията от този метод са наистина толкова силни защо да свършваме само с първите три букви от азбуката. Отговорът е съвсем прост. Тези движения са напълно достатъчни за клиторната стимулация стига да усетите ритъма по, който да ги правите. Имайте предвид, че не всички дават достатъчен контакт на зоните върху и около клитора.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Как да я накараме да обезумее като й говорим мръсно?

Мръсните разговори могат да се водят по всяко време на любовната игра, но в този случай ще ги обсъдим като...

Затвори