Как да я накараме да обезумее като й говорим мръсно?

Тази публикация има 2 коментара

Мръсните разговори могат да се водят по всяко време на любовната игра, но в този случай ще ги обсъдим като част от сексуалното общуване преди половия акт. Този вид разговори карат въображението да работи и тяхната цел е да създадат картини в ума на жената за това, което предстои. Вашата задача, когато й говорите мръсотии е  да я накарате да почувства аромата, вкуса и усещането за секс.
Мръсните разговори са отлична подготовка към любовната игра. В обществото обикновено се приемат като табу. Често мисълта, че правим нещо забранено, ни кара да се чувстваме живи. Самата идея за тях ни предразполага към нещо повече от обикновен секс.

Трябва да знаете, че не всеки е почитател на мръсните разговори. Някои приемат този вид диалог като драскане с нокти по черна дъска. Много важно е да знаете до къде можете да стигнете, защото в този случай неправилно подбраните думи могат да бъдат равносилни на провал.

Чувствен – ( Софткор разговор)
Тук се потапяме в света на разговорите с двойно значение и сексуални намеци. Ако знаете как да ги водите те са отлично начало на пътя към спалнята. Всички знаем какво е „банан“, но също така сме наясно, че асоциацията, която тя носи може да се отнесе и до сексуалния подтекст на значението й. Половинката ви не иска да чуе как иска да я накарате да усети вкуса на вашия пенис, но ако успеете да се заиграете с думите, няма да имате угризения, че сте казали нещо мръсно.

Двойния потенциал, който носят думите не е необходимо да бъде очевиден. Сексуалните намеци не е необходимо да бъдат направени винаги с прякото значение на думите. Достатъчно е да ги кажете със секси тон и нещата могат да се наредят от само себе си. Палавата усмивка и мачовския поглед вършат отлична работа и ще й е достатъчно само да ви погледне, за да е наясно за какво си мислите.
Важен е начина, по който използвате думите защото понякога можете да крещите „коте“ по цял ден, но вашата пратньорка така и да не разбере, че става въпрос за „нейното коте“.

Директен подход – (Хардкор разговор)

Софткора е предполагаем, Хардкора е категоричен. При софткора можете да използвате завоалирани думи те като „банан“ или „коте“, докато хардкора нарича нещата с истинските им имена. Тук не се налага да правите реверанс преди любовната игра или до оставяте розови цветчета пред вратата на спалнята. Често воденето на мръсен разговор от този тип звучи нахално, арогантно и понякога агресивно, но когато и двамата партньори са във вихъра на възбудата това е позволено.

Малко порно по време на вечерта и използване на думи с директно сексуално значение, могат да бъдат част от сексуалната игра. Точно както Хардкор разговорите могат да бъдат неефективни в началото на заявката за секс, Софткора може да се окаже неподходящ при нейното свършване. Тук нещата се поемат от вас. Вие сте този, който трябва да прецени обстановката и да знае, в кой момент е подходящо да започнете неприличен разговор.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

2 Коментара за "Как да я накараме да обезумее като й говорим мръсно?"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Д. Евтимов
Гост
Д. Евтимов
5 години 4 месеца преди

Този тип разговори са неразделна част от секса. Все пак в него участват всички сетива, включително очите и ушите.
Аз съм за директния подход. Нещата трябва да се наричат с истинските им имена. Не бих нарекъл никога пениса си „банан“.
Мисля освен, че не звучи никак възбуждащо за една жена е и неуважително към него!

Маргото
Гост
Маргото
5 години 4 месеца преди

Обожавам да чувам мръсни думички в леглото, но добре подбрани и в подходящия момент! На харесвам мумии които само лашкат. Освен „котето“ обичам да ми стимулират и фантазията 😉

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
5 съвета, как да правите секс без да се обвързвате

Ако искате да се позабавлявате за една нощ,  без от това да следва сериозна връзка е от особено значение как...

Затвори