Как да изглеждаш добре дори и без дрехите си

Тази публикация има 0 коментара

Когато изглеждаш добре без дрехи се чувстваш секси, но уверен ли си, че коремът ти наистина изглежда добре? Това е причина номер едно хората да се провалят на въпроса дали смятат, че изглеждат добре когато са голи. Всеки иска да бъде богат, но кой е готов да инвестира в себе си и има волята да го направи? Уверяваме ви, че процентът не е толкова голям.

Трябва да сте готови да платите цената ако наистина искате да сте на върха
Преди време бях с наднормено тегло, но успях да сваля доста килограми. Колко точно ли? Колкото няколко гладуващи деца в Африка. Старите ми познати често ме питат как съм успял да го направя и как в момента изглеждам толкова добре. В отговор аз ги питам „ Вие бихте ли отишли на фитнес в петък вечер? “  Отговорът както сами се досетихте е Не.

Това ми показва, че те не са готови да платят цената. Посещавал съм фитнес салоните в единадесет вечерта в петък и дори в събота защото това е било свободното ми време за спорт. Въпреки това не съм се
отказал защото съм знаел, че това ще даде резултат. Ако искате да имате секси тяло, което да спира дъха на всяко едно момиче на улицата, е необходимо да направите нещо по въпроса. Моят метод може би не е от най-препоръчителните, но за мен имаше успех.

Искали ли сте някога да приличате на културист, модел, инструктор по йога или някоя знаменитост? Питали ли сте се как изглеждат те без дрехите си? Може би и ти искаш да имаш тяло като техните и си си ги представял голи дори зад телевизионния екран или филмите, в които участват?

Направете малко проучване. Не е трудно да намерите техните фитнес програми. Те често споделят режима си на хранене или посещенията във фитнеса в телевизионни интервюта.

Когато разбрахте начина на живот, който водят, все още ли искате да спазвате строг режим и посещаване на фитнеса седем пъти в седмицата? Все още ли искате това?

Няма преки пътища и тайни
Как да изглеждаш добре без дрехите си? Съвсем просто. Ако искате страхотен задник трябва да поработите здраво. Няма да го получите ако по цял ден стоите зад бюрото или пред телевизора ядейки пуканки и пържени картофки. Ако искате да изглеждате страхотно ще трябва да се потрудите за това. Не е необходимо да се съсипвате от тежки тренировки във фитнеса веднъж седмично. Важното е да балансирате храненето си и да бъдете упорит и последователен в тренировките.

Повечето хора дори не се стараят да го разберат, а това им пречи да направят дори малка крачка към добре изглеждащото тяло. Ако разберете това, което ви пречи и това, което ще ви помогне значи сте постигнали повече от половината си цел.

Вземете мерки незабавно! Малкото е по-добре от нищо
Изборът, който можете да направите е наистина необятен. Йога, фитнес, крос, плуване и какво ли още не. В магазините има стотици храни на различни производители и самият избор понякога е в състояние да затрудни и най-опитните клиенти. Важното в случая е да намерите програмата която „работи“за вас.

Всъщност всички те работят. Въпрос на време е да откриете правилната. Това понякога е свързано с опити и грешки. Можете да си наемете личен треньор ако прецените, че имате нужда.
Ако решите, че някоя диета е подходяща и здравословна за вас започнете я. Ключът към успеха се крие в полагането на основите и даването на начало. Истината е в промяната.

В началото може да се отегчите, но в последствие това, което правите ще ви носи удовлетворение.

Когато подходите сериозно към решаването на даден проблем, вие ясно ще откроите своите цели и ще се стараете да ги следвате с цената на всичко. Колко бързо ще видите резултатите понякога зависи от вас. Важното в случая е да си кажете „Избрах път и ще го следвам до край.“

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Бодибилдинг, Нови
За какво си мислят мъжете по време на секс

Едва ли съществува жена, която не иска да знае за какво си мисли нейния партньор докато правят секс. Повечето са...

Затвори