5 съвета, как да правите секс без да се обвързвате

Тази публикация има един коментар

Ако искате да се позабавлявате за една нощ,  без от това да следва сериозна връзка е от особено значение как ще изиграете своите карти за вечерта. Когато не сте наясно какво точно да правите и как да реагирате в дадена ситуация, това може да се отрази на самочувствието и на двете страни.

Почти всеки е имал  авантюра за една нощ, но ако искате да избегнете последствията от бъдещ ангажимент има няколко съвета, които е препоръчително да следвате.

Не прекалявайте с алкохола
Една нощ може да бъде изключително забавна и за двете страни, без да се налага да употребявате алкохол. Една от основните причини нощта да бъде провалена е прекомерната му употреба.
Ако ще излизате с приятели се постарайте да поддържате ума си бистър и да се държите адекватно във всяка една ситуация. Вярно е, че в компания алкохолът сближава  и прави хората по-разкрепостени, но не забравяйте, че ако искате да си прекарате приятно и нощта ви да продължи с момичето или момчето, което сте си харесали  в бара, не се напивайте.  В противен случай вечерта може да приключите в леглото, но без друг в него.

Винаги вземайте предпазни мерки
Без значение дали сте мъж или жена, случайният секс може да се случи навсякъде и по всяко време без дори и да сте го планували. Все пак за това е случаен. Представете си, че  колежката или колегата от офиса пожелае да прави секс с вас в близкия хотел по време на обедната почивка. Полово предаваните болести са често срещани и е много важно преди секс с човек, който не познавате особено добре да вземете предпазни мерки.

Поддържайте дома си чист
Ако ще каните някой за първи път у дома, добре е да знаете, че първото впечатление е от особена важност. Уверете се, че когато той  прекрачи вратата на вашия апартамент няма да се натъкне на купчина мръсно бельо от миналата седмица или купчина неизмити чинии от последния купон.  Това ще се отрази пагубно на вечерта и може би ще провали плановете ви за приятно прекарване. Постарайте се когато каните за първи път човек у вас, домът ви да бъде подреден и уютен. Това може да е първата стъпка към спалнята ви.

Постарайте се да станете първи
Няма значение дали имате почивен ден или сте на работа. Ако искате сексът за една нощ да приключи като секс за една нощ си направете труда да навиете алармата на часовника на по-ранен час.
Полагането на тази основа преди  събуждането на партньора ще ви предпази от неловката ситуация на сутринта. Все пак не искате сериозна връзка нали? Така ще избегнете неудобното засичане в банята или непринудения разговор.
Имайте предвид, че колкото повече време прекарате заедно на сутринта, толкова повече давате предпоставка за обвързване.

Не пренебрегвайте истинската връзка
Историята познава много сериозни връзки, които са започнали със секс за една нощ. Независимо дали сте против секса още на първата вечер и приемате това за несериозно начало на сериозни отношения, никога не пренебрегвайте този вариант. Ако наистина смятате да продължите да се виждате с човека, с който сте правили секс на първата си среща, по-добре се свържете с него отново. Все пак човек никога не знае.
Може би и двамата се чувствате по един и същи начин. Понякога сексът на първа среща може да се окаже начало на дългогодишно връзка.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "5 съвета, как да правите секс без да се обвързвате"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Елеонора
Гост
Елеонора
4 години 11 месеца преди

Случвало ми се често да се заиграя с някой в клуба. За да не се ангажирам излишно пропускам и сутрешното кафе. Ставам сутринта мия зъбките, чантата, обувките и към вкъщи.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
4 Неща, които всяка жена трябва да научи от порно звездите

Има много неща, в порно филмите, които може би не желаете да влязат във вашата спалня, но има и такива,...

Затвори