Орален секс – основни въпроси и отговори!

Тази публикация има един коментар

Оралният секс е нещо, което не всяка жена знае как да направи. Повечето има какво да научат и ето някои отговори на въпроси свързани с тази тема.

Какво да направя ако не харесвам вкуса на сперма?
Много жени се притесняват да правят орален секс със своя партньор, защото се страхуват, че той ще еякулира в устата им. Някои от тях се ужасяват от това защото са чували, че спермата има неприятен вкус или просто защото са опитвали и не им допада. Решението е изключително просто. Необходимо е когато момента на еякулацията настъпи, партньорът просто да извади пениса си от устата на своята партньорка и да свърши навън.

Това, че една жена не харесва вкуса на сперма не е причина да лишава партньора си от удоволствието на оралния секс. Не е необходимо да поглъща резултата от еякулацията. Просто трябва да знае кога настъпва момента  и  да довърши започнатото с ръка. Ако има достатъчно практика, разпознава знаците, които изпраща неговото тяло при настъпване на кулминацията. Така ще усети как реагира тялото му на различните стимулации.

За жените – Какво да направя?
Когато е на път да свърши, плавно извадете пениса му от устата си и продължете с ръка. Движенията трябва да се прилагат без силен натиск и се уверете, че е достатъчно влажен. Можете да му позволите да еякулира върху
лицето, гърдите ви или някъде настрани. Впрочем той може да пожелае да довърши работата сам. Казано по друг начин има различни начини да направиш свирка на своя мъж без да усетиш вкуса на сперма в устата си.

За мъжете – Как мога да променя вкуса на спермата си?
Тъй като много жени се не харесват вкуса на сперма, не е изненада, че повечето от тях биха желали да го променят. Не е задължително партньора им да свършва в тях, за да усетят този вкус. Понякога при орална стимулация се отделят малки количества сперма, която също смятат за неприятна.
За щастие този вкус подлежи на промяна. Ако пушите, приемате наркотици или употребявате алкохол, то бъдете сигурни, че вашата семенна течност ще има неприятен вкус. Това се дължи на токсините от които вашето тяло се опитва да се изчисти чрез еякулата и всички останали течности,  отделяни от вашия организъм.

След премахването на храни като аспержи и зеле, които придават горчив вкус на еякулата, можете да наблегнете повече на ароматни плодове като ананас и манго. Доказано е, че при редовна консумация на плод или сок от ананас, спермата на мъжа придобива сладък вкус.

За жените – Как да го предпазя от ухапване?
Случайното ухапване на пениса по време на орален секс е изключително неприятно и за двете страни. Дори и леко закачане със зъби  може да предизвика болка и дискомфорт, а това е най-бързият начин за съсипването на една обещаваща вечер.

Един от начините да избегнете тази неприятна ситуация е  като  „увиете“ устните си около горните и долните зъби. Така на практика ще се получи триене между члена и външната страна  на устните ви.

Как да се предпазим от задавяне или гадене?
Задавянето е често срещан проблем когато става въпрос за орален секс, особено когато пенисът е по-дебел или по-дълъг. По-дълбокото проникване предизвиква рефлекс в гърлото, което води до затваряне на дихателната тръба. Този проблем обикновено не съществува при мъжете с по-малки пениси.

Въпреки това, дори и човек да е по-надарен не бива да се притеснява, че ще задави своята партньорка ако се спазват някои техники.
Жената може да не е в състояние да побере целия пенис в устата си. Това в никакъв случай не бива да я притеснява. За да го стимулира целия по време на орална любов, може да постави ръката си в неговата основа, като частта, която остава, да бъде стимулирана с уста.  Когато се поема пениса в устата е добре движенията с ръката да бъдат в синхрон. Това ще помогне да се избегне случайно приплъзване към гърлото, което да предизвика евентуално гадене или задавяне.

И не забравяйте за бързия душ преди секс, без значение дали той ще е орален. Това ще намали естествените аромати в интимната област и ще направи секса доста по-приятен.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "Орален секс – основни въпроси и отговори!"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Руми
Гост
Руми
5 години 8 месеца преди

Отново 10-ка за публикацията!
Добрата свирка може да докара страхотен оргазъм на мъжа и доброто му разположение след това, което от своя страна и възможности за жената 😉

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Анален секс за начинаещи – съвети и техники

Аналния секс се приема като изключително еротичен от много мъже и жени. Поради множеството нервни окончание в ректума и на...

Затвори