Анален секс за начинаещи – съвети и техники

Тази публикация има 2 коментара

Аналния секс се приема като изключително еротичен от много мъже и жени. Поради множеството нервни окончание в ректума и на входа на ануса, повечето хора откриват различно удоволствие и причина за
допълнителна стимулация. Мъжете обичат стегнатото усещане при аналното проникване. То може да е възбуждащо, както с пениса, пръстите, дори и със секс играчка. Тези моменти често са доста интимни за една двойка.
Различните разбирания и забрани относно аналния секс го правят изключително отдаващ на партньора, с който се практикува. Има обаче някои правила, които трябва да се спазват, за да го направите безопасен и
комфортен.

Използвайте лубрикант
В ануса за разлика от вагината няма естествен лубрикант, така че неговата употреба е задължителна. Макар и по-труден за отмиване, за предпочитане е да се използва лубрикант на силиконова основа поради факта, че след  приключване на половия акт ще бъде улеснено отмиването на „продукта“ на любовта.

Никога не се опитвайте да правите анален секс без лубрикант, защото можете да предизвикате разкъсвания, а последното нещо, което ще желаете е нещата да приключат с пътуване до болницата. Не се препоръчва прилагането на обезболяващи или анестетици, защото по този начин няма да разберете кога партньорката ви изпитва болка.

Научете се да се отпускате
Ако не сте в състояние да се отпуснете достатъчно своята партньорка, ще установите, че аналния секс може да се превърне в доста неприятно занимание. Постига се обикновено с пръст или секс играчка и е основна част от началото на аналното проникване. Разбира се това не бива да се случва с голям вибратор ако ще практикувате анален секс за първи път. Ако успеете да овладеете техниката на отпускане, скоро ще се насладите на едно приятно преживяване по време на половия акт.

Поддържайте нещата чисти
Тъй като все пак говорим за „задния вход“, потенциално можете да получите не само удоволствие. За това е от изключителна важност да поддържате нещата чисти. Необходимо е да се спазва и хигиена на секс атрибутите, които използвате защото това носи риск от пренасяне на бактерии от ануса към влагалището. Ако сте решили да правите комбинации не забравяйте, че ако първо сте проникнали в ануса на
вашата партньорка е необходимо да използвате презерватив ако ще продължите с вагинален секс. Най-лесния начин за прочистване преди анален секс е промивка със сапунена вода или обикновена отвара от лайка.

Правете го бавно и бъдете внимателни
Аналния секс не е времето, в което трябва да сте груби. Тъканта в областта на ануса и ректума е много деликатна и трябва да се подхожда много внимателно, за да се избегнат евентуални травми. Общувайте по време на проникването и ако съществува някакъв дискомфорт или болка е препоръчително да прекратите с това занимание. Не забравяйте, че ако правите анален секс за първи път, той не трябва да продължава дълго и в никакъв случай не е задължително да е перфектен. Винаги ще имате и друга възможност. Най-важното е да се уверите, че вашата партньорка изпитва комфорт и удоволствие от практикуването му.

Безопасни играчки за анален секс
Ако сте решили да използвате секс играчки по време на анален секс, не забравяйте, че този вид атрибути се различават от тези за вагинално проникване. Ректума няма дъно като вагината и ако стимулатора,
който използвате няма ограничаващ стопер е вероятно да го изтървете и да приключите нещата с оперативна намеса за неговото отстраняване. Вместо да използвате домашно направени атрибути, е добре да се насочите към специализирани такива. По този начин ще си осигурите приятно изживяване без притеснения.

Най-добрите пози за анален секс
Повечето пози практикуващи се при нормален секс, могат да намерят приложение и при аналния. Има такива, които позволяват по-лесен достъп и по-приятно усещане при проникване. Мисионерската с
вдигнати високо колене е доста удобна за проникване и стимулиране на всички сензитивни точки. Кучешката също е препоръчителна защото дава добър визуален контакт на мъжа да се наслаждава при проникването.
Също така тя може да е с гръб към вас стъпила на коленете ви. Това ще й даде възможност да стимулира клитора и вагината си. Всъщност позите не са от съществено значение, ако това носи удоволствие и на двамата.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

2 Коментара за "Анален секс за начинаещи – съвети и техники"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
azonzi
Гост
azonzi
5 години 8 дни преди

Хубаво написана, подробна и полезна статия. Все по-рядко срещам такива из нашенското интернет пространство.

Руми
Гост
Руми
5 години 8 дни преди

Абонирана съм за вашия сайт и редовно ви следя 🙂 Наистина едно от малкото места на които може да се открие нещо наистина интересно и полезно!
От много време гаджето ми си прави устата за анален до сега все още не мога да се реша. Май е време да опитаме, но първо ще го накарам да научи наизуст горните правила 😉 🙂

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
6 любопитни факта за спермата, които не знаете.

Сексът и спермата вървят ръка за ръка. Обикновено не може да имате едното без другото. Някои мъже стигат до оргазъм...

Затвори