За какво си мислят мъжете по време на секс

Тази публикация има 0 коментара

Едва ли съществува жена, която не иска да знае за какво си мисли нейния партньор докато правят секс. Повечето са особено любопитни относно това, което се случва в главата на мъжа с когото са в леглото.

„За какво си мисли той по време на секс?“

Според жените най-честите теми са: футбол, екшън филми, ремонт на автомобила, каква ще е вечерята и какво ли още не. Всъщност неща в пълна противоположност на това, което прави в момента. Някои мъже мислят за неща различни от секса, за да забавят своя оргазъм.

По-опитните често се оставят на фантазиите си, те включват обикновено новата колежка, красивата непозната, с която са се поздравили в метрото или секси медицинска сестра, която го преглежда. Схванахте ли картинката?

Понякога когато са възбудени мислите на мъжете могат да отлетят на някъде. Разбира се повечето си мислят как точно изглеждат гърдите на партньорката им без сутиена, с който са в момента. Всъщност по-скоро си мислят как да го разкопчеят и как ще ги докоснат с ръце.

Други си мислят: „Трябваше да правя повече коремни преси във фитнеса“. В това няма нищо лошо.  Жените често мислят за начина по, който изглеждат докато правят секс и за това, че трябва да свалят още няколко килограма.

По време на секс мъжете си мислят още: “ Ще свърша!“, „А тя кога ще свърши?“, „Дано презерватива не се скъса точно сега!“, „Къде да свърша?“, „Май не трябваше да пия толкова!“

Всъщност понякога мъжете са точно толкова притеснени, колкото и жените. Ключът към добрия секс се крие в отпускането на телата и избягването на каквото и да било притеснение. Това ще направи нещата доста по-забавни.

Какво мислят мъжете по въпроса?

Те обикновено искат да дадат повече, отколкото да получат. Това е причината през съзнанието им да минава най-различни мисли по време на секс.

Може да прехвърля сексуалния си списък докато прави секс. Понякога се опитва да разпредели по равно вниманието си върху двете гърди на партньорката си. За нея нея това може да се стори малко странно, но той се опитва да бъде внимателен, а не просто да прави секс.

Опитва се да чете езика на тялото и  реакциите. Стонове, пъшкане и думи ако има такива. Също така се опитва да докара половинката си до оргазъм докато е вътре. За него е важно тя да свършите първа.

Възможно е да съжалява, че не е наблегнал на кардио упражненията във фитнеса. Знае, че те са полезни за издръжливостта по време на секс и си мисли за следващия път когато е в залата.

Мъжете определено си мислят колко обичат да правят секс с жената с която са в момента. Гърдите, половите й органи аромата на кожата. Те обожава всички тези неща докато правят секс. Могат да гледа дупето й с часове докато е вътре във нея. Да проникват дълбоко и по-дълбоко. Да си мислят за момента на оргазма и всичко свързано със секса.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Нови, Секс
7 секс тайни, които мъжете крият от половинките си

Той обича да се гушка след секс Истина е, че мъжете са програмирани след секс да обръщат гръб на своята...

Затвори