Влияят ли килограмите върху сексуалните взаимоотношения?

Тази публикация има 0 коментара

Хората се променят. Променят се и телата им. За някои наддаването на тегло е нормално с напредването на възрастта, но какво се случва когато то не се получава толкова естествено? Вашият партньор е напълнял?
Може би и двамата сте напълнели?

Би ли повлияло покачването на тегло върху сексуалния живот? Всъщност имаме отговор на този деликатен въпрос.

Ето какво мислят жените по въпроса.
Рязкото напълняване може да има същия ефект върху една връзка, точно толкова колкото и рязкото отслабване.
Когато човек започне да качва килограми, това може да повлияе и на двамата партньори.
По принцип няколко килограма не са проблем, но ако качите повече от 10 килограма за кратък период от време, това може да повлияе на отношенията ви.
Малкото наддаване на тегло обикновено е нормално. То може да е в резултат на няколко поредни по-обилни вечери, бутилка вино или просто по-обилно похапване около празниците. Момчетата и мъжете трябва да бъдат особено внимателни относно покачването на тегло, защото при тях излишните килограми се трупат основно по корема и лицето. Като цяло мазнините не се разпределят пропорционално върху тялото и това в някои случаи може да бъде изключително нездравословно.
Две са нещата, които могат да разтърсят света на жената. Когато мъжът наддаде твърде много, това засяга неговата сила и издръжливост в леглото. Има и друг неблагоприятен ефект от напълняването!
Излишните килограми на корема, могат да накарат пениса му да изглежда по-малък.

Жените са в пълна безопасност или…
Когато една жена качи няколко килограма, това може да не се отрази на взаимоотношенията. Жените обикновено имат една вратичка от 2 – 3 килограма при напълняване без това да се забележи от мъжа.
Повечето мъже биха казали „Не се притеснявай! Бих те обичал както и да изглеждаш“. Това може и да е вярно в повечето случаи, но колко жени биха се почувствали секси, когато видят излишните мазнини по тялото си? Уверяваме ви много малко!

Твърде многото килограми могат да повлияят на сексуалната увереност при една жена. Това би я накарало да се почувства по-малко секси и отказите й за сексуален контакт могат да зачестят.
Може би това ще я накара и да не си сваля тениската и да гаси лампите по време на секс? В повечето случаи е така, защото тя не иска да виждате как тялото й се е променило.

Какво мислят мъжете по въпроса
Отразява ли се покачването на тегло на взаимоотношенията ви? О да! Определено се отразява!
Признаването на този факт често е  табу. Една връзка трябва да устои на промените на времето. Тя трябва да е опора за две сродни души в болест и здраве, в добри и лоши времена… но!
Факт е, че най-важното за мъжете е партньорката им да бъде в добра сексуална форма.
Разбира се вие може да не изглеждате като супер модел и да нямате визията на порно звезда, но трябва да искате да правите секс с половинката ви, точно толкова колкото и тя иска от вас. Промяната на външния вид е един от начините това да се отрази на връзката.

Общото правило в една връзка е винаги да изглеждаш секси, без значение дали си жена или мъж. Винаги трябва да си във форма, която ще ти позволи да правиш секс до пълно изтощение и да се чувстваш щастлив  от това. Всеки знае, че теглото безспорно засяга негативно една връзка, но не всеки си го признава. Очевидно за някои двойки тази тема е твърде деликатна.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Знаете ли какво е анален оргазъм?

Аналният секс може да бъде изключително приятен, стига да знаете как да го практикувате. Ето няколко начина да предизвикате оргазъм...

Затвори