Знаете ли какво е анален оргазъм?

Тази публикация има един коментар

Аналният секс може да бъде изключително приятен, стига да знаете как да го практикувате. Ето няколко начина да предизвикате оргазъм на своята партньорка чрез анално проникване.

„Може би си мислите, че оргазмът си е оргазъм без значение коя дупка ще използвате, но истината е съвсем различна.“

Какво е Анален оргазъм?
Аналният оргазъм, както стана ясно е оргазъм причинен от анална стимулация чрез пръсти, пенис или секс играчка. Всички жени са в състояние да го постигнат, но истината е, че малко от тях имат този късмет.
Кулминационната точка се крие в уцелването на правилния момент на проникване. Някои жени могат да достигнат до него без дори да е необходимо такова. Нужно е само лека стимулация с пръст или език.

Как всъщност се случва всичко? Отговорът е съвсем прост. Чрез проникване в ректума, при правилната поза се стимулира и Г-точката през стената която го разделя от вагината. Това е непряко стимулиране, но жените, които са го изживели са склонни да потвърдят, че оргазмът е с по-висока интензивност.Тези, които практикуват анален секс потвърждават също така, че има голяма разлика между аналния, клиторния и вагиналния оргазъм.

Така, че ако се питате все още дали съществува анален оргазъм, то отговорът е Да. Той е реален, просто трябва да се научите как да го предизвиквате.

Има три точки на стимулация при анално проникване. Това са ануса, ректума и Г-точката. Всяка от тях при стимулация изпраща импулси до мозъка чрез различни двойки нерви.

Постигнатият по този начин оргазъм е по-дълбок, силен и интензивен. Трябва да се отбележи, че той е и доста по-продължителен от клиторния или вагиналния.

Как да предизвикаме оргазъм докато правим анален секс?

1. Започнете с масаж на бедрата от вътрешната им страна.

2. Разделете дупето и започнете стимулация на зоните близки до ануса, като се стараете движенията да са плавни и нежни.

3. С добре навлажнен пръст пристъпете към стимулация на аналния отвор.

4. Опитайте техниката включваща стимулация с език. Описвайте кръг, като се стараете докосванията да са съвсем нежни. Тази техника е известна като „Розови листенца“.

5. След като осъществите проникване с пръст или с пениса си, ще стигнете до ректума. Вторият сензор на удоволствието вече е включен в играта. Вътрешната му част има нервни окончания също като вагината. Важното в този момент е да упражнявате плавни движения с лек натиск. В случай, че използвате ръката си, можете да опитате да вкарате повече от един пръст за по-силно усещане.

6. Когато почувствате, че оргазмът наближава можете да стимулирате и клитора й с ръка или да я накарате тя сама да го направи.

7. Също така някои жени обичат когато кулминацията настъпи да бъде стимулирана и вагината им. Може да го направите като се опитате да проникнете с пенис или с пръсти във вагината като не забравяте и клитора.
В зависимост от позата която практикувате се определя дали ануса ще бъде стимулиран с пръсти или пенис.

8. Интензитетът на аналния оргазъм може да се постигне както чрез психологически, така и с физически похвати. Аналното табу добавя тръпка към удоволствието. Някои смятат аналния секс за нещо мръсно и нечисто, но при добра хигиена това далеч не е така. Други двойки приемат аналния секс за нещо крайно лично и го практикуват като акт на пълно отдаване на партньора.

9. В редки случаи е възможно да не успеете да определите настъпването на анален оргазъм и ако е налице тройна стимулация (клитор, вагина, анус).

10. Диетата също е едно от основните неща, които допринасят за удоволствието и комфорта при анален секс. Редовният спорт и прием на фибри стимулират чревния тракт, а това прави проникването доста по-спокойно.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "Знаете ли какво е анален оргазъм?"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Пенка
Гост
Пенка
4 години 5 месеца преди
Аз съм жена, говорила съм с приятелки и познати и нито една не е казала, че е получила такъв оргазъм. G-точката, ако изобщо я има, се намира на предната страна на влагалището. А самото влагалище не е просто тънко чревце. С две думи- никакъв шанс през ануса да масажирате G-точката. Жената получава оргазъм при анален секс, ако е стимулиран клиторът и, примерно с пръсти.Но тък при стимулиране на клитора се получава оргазъм и без анален секс. Това за жените. Но при мъжете е друго:през анала се стимулира простатата и всички мъже си умират да им сложат нещо в задника. Само… Прочети още »
wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Нови, Секс
10 неща, които не знаете за вагината

Сексът е нещо, за което много мъже си мислят, че знаят всичко. Те предполагат, че са наясно с женската анатомия...

Затвори