Какво още не знаем за пениса

Тази публикация има 0 коментара

Сексът е нещо, с което повечето хора са запознати, но съществуват и доста неща, които остават неизвестни. Заради различните митове, човек понякога може да се почувства наистина объркан в действията си, когато стане дума за секс. Може би едно от най-неразбраните неща е пениса. Заради множеството слухове и многобройни шеги, има много въпроси, с които жените не са наясно, а би трябвало.

Пенисът може да се счупи
Вярваш или не, въпреки, че пенисът не е кост, той може да се счупи. „Счупването“ най-често се нарича „мъжка фрактура“ и може да се получи по време на груб секс или енергична мастурбация.
Тази фрактура се получава когато фиброзната тъкан се разкъса поради внезапно напрежение или приложен натиск. Тази тъкан около пениса може да се спука, при което пенисът внезапно губи ерекцията си и на травмираното място се получава голяма синина. Такава ситуация изисква незабавна лекарска намеса.

Ерекцията може да бъде спонтанна
В повечето случаи ерекцията настъпва или когато пенисът е стимулиран физически или чрез сексуална фантазия. Въпреки това съществуват и случаи, при които ерекция се наблюдава без да е на лице каквато и да е стимулация.Това е доста неудобна ситуация защото може да ви се случи както на семинар докато изнасяте реч пред аудитория, така и на погребение. Следващия път когато това ви се случи, вече ще знаете, че не е необходимо да се загледате по красивото момиче на бара.

Средният размер на пениса всъщност е доста малък
Мъжете са обсебени от размера на своя пенис. Повечето си мислят, че това с, което разполагат винаги е по-малко от средното. Истината е, че средният размер на мъжкия полов орган е около 14 – 16 сантиметра.
Въпреки това много от мъжете смятат, че не могат да задоволят една жена ако размера на техния пенис е 15 см. Истината е, че могат. Големите пениси всъщност са рядкост и жените не винаги поставят това на първо място по време на секс, стига той да не е наистина малък. Човекът, който държи рекорда за най-голям пенис е с размер от 33 сантиметра и е ерген. Това до някъде доказва, че размерът не винаги е от значение.

Начинът, по който изглежда пенисът не е генетично обременен
Един мъж може да си мисли, че неговите синове ще наследят, това което той притежава. Но трябва да знае, че пенисът му може коренно да се различава, като размер от този на баща му. Мъжкият пенис се развива в утробата на майката. В самото начало полът е неопределен и е неизвестно в каква посока той ще се развие. Това важи и за момичетата, които също може да не наследят визуално начина, по който изглежда вагината на тяхната майка.

Повечето мъже не се нуждаят от голям размер презерватив
Факта, че повечето мъже са с размер на пениса между 15 и 17 сантиметра, не изисква използването на презерватив XXL. Въпреки това не малко си купуват по-големи размери може би защото искат пенисът им
да изглежда по-голям или техните партньорки да останат с това впечатление. Истината е, че те могат да се вместят дори в по-тесен презерватив, а използването на по-голям размер може да доведе до неговото
изхлузване по време на секс, а това да доведе до нежелана бременност или предаване на болест по полов път.

Той не лъже за „сините топки“
Повечето жени смятат, че мъжете лъжат за болката в тестисите когато имат силна ерекция, а не получат секс. Това обаче е истина. По време на силна възбуда, тестисите и простатната жлеза се изпълват с течност, която ако не бъде освободена води до болка, дискомфорт и понякога посиняване на тестисите. Освобождаването на тези течности чрез еякулация облекчава неприятните симптоми. Вариантите за избягването на болката са основно три: секс, аспирин или добре познатата на всеки мъж мастурбация.

Размерът на пениса не може да се определи по номера на обувките или големината на дланите
Много мъже и жени вярват, че ако човек има големи стъпала или длани с дълги и масивни пръсти, размерът им има отношение към този на пениса. Това обаче не е истина. До известна степен може да се предположи,че по-високите и едри мъже са склонни да имат по-голям размер на пениса.

„Пияният пенис“ съществува
Ако човек е прекалил с питиетата за вечерта е много вероятно срещата, която си е определил да завърши със секс да приключи с провал. Това важи и за прекомерната употреба на наркотици и успокоителни.
Съветът е ако сте планирали гореща нощ, да не прекалявате с алкохола.

Размерът на пенисът в ерекция не е определящ за неговата големина в отпуснато състояние
Ако човек има малък пенис в отпуснато състояние, повечето мъже и жени смятат, че той няма да има впечатляващ размер, когато получи ерекция. Много хора си мислят, че когато размера на пениса в отпуснато състояние е внушителен, той ще бъде такъв и при ерекция. Истината е, че колкото и голям да е пениса в отпуснато състояние, това рядко има отношение към размера в ерекция. Средната дължина на отпуснатия пенис е около 7 сантиметра. Различни проучвания сочат, че при ерекция той може да увеличи обема си до 3 пъти.

Повечето мъже са необрязани
Обрязването в Съединените Щати е все още рутинна практика, където близо 60% от мъжете се подлагат на този вид интервенция, (част от които поради религиозни причини). Въпреки това повечето мъже остават необрязани. Всъщност в световен мащаб процентът е около 15%. Американските жени смятат за нормално един мъж да е обрязан (дори някои намират за притеснително ако мъжът не е).

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Любопитно
10 неща, които не знаете за вагината

Сексът е нещо, за което много мъже си мислят, че знаят всичко. Те предполагат, че са наясно с женската анатомия...

Затвори