Няколко места за бърз секс

Тази публикация има 0 коментара

Времето е от съществено значение, когато вие и вашата половинка искате да намерите място където да задоволите внезапната си страст. Защо да съсипвате всичко в търсене на „подходящо“ място, след като можете да го направите там където сте в момента? Сексът на бързо понякога е изключително вълнуващ, още повече ако е на нестандартно място. Предлагаме ви осем места от които можете да се възползвате следващия път, когато ви се прииска да правите секс веднага.

Асансьор
Асансьорът както винаги заема първа позиция. Макар че няколко етажа не са достатъчни да задоволите страстите си, можете да използвате бутона „СТОП“ без да натискате този за алармата, ако не искате аварийния екип да ви хване точно в момента на кулминацията.

Идеалната поза: Гръцка количка – тя е наведена с гръб към вас докато вашите ръце са обгърнали дупето й, нейните са опрени на стената. Проникването по този начин е дълбоко и задоволяващо и за двамата.

Кино
Киното винаги е било вълнуващо и предизвикателно място. Има и по-малък шанс да ви хванат, освен ако тя не е прекалено шумна или не гледате филм на ужасите. Киносалона е идеалното място за орален секс

Идеалната поза: Вариантите са два. Или сте облегнат назад докато тя ви прави орален секс, или тя е седнала във вас с лице към екрана, докато пенисът ви е в нея. За предпочитане е да сте на последните редове по разбираеми причини.

В клуба или ресторанта
Ако си в ресторант или нощен клуб с красиво момиче, което иска да правите секс на бързо точно толкова, колкото и ти може би идеалното място е да се отправите към най-тъмното ъгълче или в тоалетната.
Има малки шансове хората да ви видят, но ако си падате малко ексибиционисти значи нямате проблем.

Идеалната поза: Тя е права, с лице към стената. Дупето й е подадено към вас. Поза тип изправено кученце.

Стълбището
Ако с гаджето ви имате няколко свободни минути в обедната почивка, то площадката на стълбите от горните етажи на сградата са  идеалното място за един бърз секс.

Идеалната поза: Вдигнете я с гръб към стената, така че краката й да са увити около кръста ви. Това ще направи проникването по-дълбока и приятно за двама ви.

В колата
По принцип това не е от най-оригиналните идеи ако не искате да бъдете глобени за непристойно поведение, но пък от друга страна ако намерите подходящо място за паркиране това може да се окаже доста вълнуващо и приятно преживяване. Няколко минути могат да бъдат напълно дастатъчни.

Идеалната поза: Обстановката  предполага или мисионерска на задната седалка или тя да е отгоре след като сте издърпали седалката назад.

Алеята зад ресторанта
Не си представяйте мръсна тясна уличка с плъхове и бездомници. В идеалния случай тя може да е тиха с приглушено улично осветление, което дори може да вкара романтика в ситуацията.

Идеалната поза: Изправени единият и крак е увит около вас, докато пенисът ви прониква в нея.

В офиса
Това може да бъде колежката от съседния офис, с която непрекъснато си разменяте неприлични погледи. Може да бъде и вашата шефка облечена само с палто и тънки токчета.
Който и вариант да е, сексът в офиса винаги е бил вълнуващ точно толкова, колкото изглежда по филмите, които сте гледали.

Идеалната поза: Тя е с гръб към стената и краката й са увити около кръста ви. Всъщност тя винаги може да легне на бюрото докато я обладавате.

Гардеробната
Колко пъти вашето момиче се е притеснявало докато е в малката съблекалня в магазина, докато си избира дрехи и е искала да сте до нея? Ето един идеален повод за секс на бързо.
Това ще направи пазаруването наистина вълнуващо и приятно занимание.

Идеалната поза: Изправена с гръб към вас. Направете го бързо. Не винаги е необходимо да сте в удобната спалня когато става въпрос за секс на бърза ръка.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Какво смятат жените за добър секс?

Смята се, че сексът при жената се намира в ума й. Той е почти всичко за, което ще стане дума...

Затвори