Защо играчът трябва да се стреми към жените от „висок клас“

Тази публикация има 0 коментара

Ако решите да сте играч от висока класа и желаете да спазвате някакви „стандарти“, то трябва да знаете, че това не зависи само от вашето желание, а от света, който ви заобикаля.

Всеки мъж би си казал, че е добре да води определен стандарт на живот. Това поддържа жизнения тонус и ни кара да преследваме нови цели, след като сме постигнали предходните.
Въпреки това ние сме склонни да забравяме за това в лицето на привидно не преодолими препятствия, например когато дълго време сме били сами, а пред нас стои жена, която при други обстоятелства не бихме погледнали.

Тогава много хора са склонни да направят крачка назад. Това се случва на всеки един мъж в определен момент.  „Тя е по-красива когато е в друга светлина““ Тя не е толкова глупава, просто е уникална по свой начин“,Ще бъде трудно за толкова красиво момиче да изглежда добре ако не е подходящо облечена“.  Понякога ние просто правим компромис с някои неща защото по-добре по-малко, отколкото нищо. За съжаление това в нередки случаи води до низходяща спирала. Много скоро обаче ще се озовеш с нещо до теб в леглото, което ще те накара да получиш ерекция.

Репутацията ви е заложена на карта
Поддържането на добра репутация е основното опасение на всеки играч, защото всичко, което може да окаже отрицателно влияние върху нея може да се отрази пагубно на бъдещите му планове.
Ако станете твърде небрежен, това може да ви изиграе лоша шега и градения с времето имидж да отиде на вятъра. Жените могат да се опитват да ни убедят, че нямат точно определен тип когато са на среща, но всички знаем, че по-високият стандарт никога няма да остане незабелязан.

Ползата от това е, че поддържате вашите умения на добър играч. Все пак и вие знаете, че е по-трудно да вкарате в спалнята си жена с по-високи изисквания.

Това е добре за самочувствието ви
И така! Вие просто сте правили секс. Не забравяйте, че не бива да сте част от публиката тази вечер защото тя ще остане разочарована. Истинските играчи обичат жените да им поддържат егото.
Това подхранва мотивация да се придържате към високия стандарт, който следвате. Ако забележите, че правите компромиси дори с дребни неща, в един момент ще осъзнаете, че сте направили компромис с почти всичко. В крайна сметка като се обърнете назад, ще остановите, че нивото и изискванията ви за доста занижени. Точно това е причината да поддържате непрекъснато висок стандарт ако искате да бъдете истински играч.

Това ще повдигне статуса ви в обществото
Вие сте от висока класа. Несъмнено! И докато повечето мъже се срещат просто с хубави и симпатични момичета, то мъжете тип „играчи“ се стремят към красивите дами. Те просто са по-подходящи за техния стандарт на живот. Те могат да имат подобни изисквания заради начина на живот, който водят. Представителни вечери, приеми, семинари, коктейли. Това не означава, че те не ценят фините неща от живота, а това би се отразило на самочувствието и би било от полза. Освен това колкото по-висок е стандарта на жената, с която сте, толкова повече се ангажирате и с кръга хора около вас. Това е нещо като стратегическа маневра.
Вие си създавате повече контакти с подобен стил и индивидуалност. Това би се отразило положително на жизнения ви статус.

Жените с по-висок стандарт правят по-добър секс
Това може да вкара малка смут в обществото, но е факт, че жените с висок стандарт, стремящи се да впечатлят мъже от типа „Играч“, са по-усъвършенствани в любовното изкуство. Сексът идва с опита, макар, че на повечето мъже и жени това им е вродено. За добрия секс в основата на всичко стои практиката. Жените, които често „практикуват“ секс или любовен флирт, не рядко са доста по-изкусителни и умеят да усетят тънката нишка на общуването. От друга страна по-срамежливите са и доста по-неуверени когато ставна въпрос на секс. Ниското самочувствие не винаги е основен фактор за лош секс, но често е определящ.

Жените с по-висок стандарт остават по-трайни сексуални спомени
Ако в клуба успеете да свалите момиче от „висок клас“, това ще бъде предмет на бъдещи положителни спомени за години напред. Би впечатлило компанията в, която се намирате и ще е повод за коментар доста дълго време напред. Дори и сексът след това да не е бил кой знае какво, споменът за добрата свалка с красивото момиче ще е достатъчен, за поддържането на самочувствието ви. Страстните чувства могат да избледнеят, но трудно бите забравили завоеванието си онази вечер. Това е една от причините поради , които трябва да се стремите към  жени от по-висок клас.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Запознанства и флирт
Как да направите прехода от вечерята към леглото

Когато искате да прекарате нощта с една жена, винаги се нуждаете от малко време и такт. Всички жени са различни,...

Затвори