Про Екстендер – уред за уголемяване на пениса

Тази публикация има 12 коментара

Уред за уголемяване на пениса – Про Екстендер

Характериски

Технологична и качествена разработка на Про екстендер, един от най-използваните мъжки аксесоари в света.

  • Продукт от висок клас доказан във времето
  • Напълно безопасен и лесен за употреба следващ естествената форма на вашия пенис
  • Реално увеличаване на дължината и обиколката на пениса
  • Продукт водещ до увеличаване на дължината на пениса с до 7 сантиметра
  • Предлага се в дискретна опаковка
  • В пакета е включен  диск със снимки и видео инструкции за употреба
  • Доставка с предварителна уговорка удовлетворяваща изискванията на клиента


Описание

Последна разработка на американската фирма Про екстендер оборудван с всичко необходимо за неговото ползване и доставящо максимален комфорт. При употреба следвайте инструкциите съдържащи се в пакета.

Предимства

При използването на този продукт се наблюдава над 90% успеваемост. Може да увеличите размера на своя пенис до 7 сантиметра на дължина и около 3 сантиметра в обиколка.
Крайните резултати могат да бъдат строго индивидуални спрямо физиологията на всеки, който ползва този продукт.

Чрез Про екстендер могат да се наблюдават и корекции във формата на пениса. Не рядко срещаната деформация известна като синдрома на Пейрони, също може да бъде положително повлияна.
Болестта на Пейрони се изразява в изкривяване на пениса, което може да затрудни половия акт и в някои случаи да го направи почти невъзможен.
В не редки случаи това може да доведе до пълната липса на сексуален живот.

Естественият принцип на действие на Про екстендер може да доведе до по-добро кръвоснабдяване на пениса и от там могат да се наблюдават и подобрения, които се запазват за по-дълъг период от време.
Подобряването на сексуалната активност и ерекцията  също са едни от положителните резултати ,които се наблюдават при употребата на Про екстендер.
Самочувствието, което ви дава разликата в размера при употребата на Про екстендер не на последно място води и до повишаване на либидото.

Как да го използваме

 

Проекстендер е създаден за външна употреба, което го прави напълно безопасен. По принцип мъжете насочили се към този метод за уголемяване на пениса не бива да имат никакво притеснение.
Продуктът може да бъде използван в продължение на месеци като всеки, практикуващ този метод за увеличаване на размера сам определя времето и продължителността му на ползване. По наблюдения и споделяне на клиенти е добре времетраенето
да бъде поне два часа на денонощие. Удобството идва от там, че Про екстендер е механичен уред, който може да бъде поставян и свалян, когато вие прецените.

Чувството на разтягане, което се изпитва при употреба на Про екстендер и напълно нормално и това по никакъв начин не бива да ви смущава. Точно в това се крие резултатът, който търсите. Това е така защото продуктът работи точно на принципа на разтягането.
Много често мъжете използващи този метод за увеличаване на размера получават ерекция. За да получите желания резултат, това трябва да се избягва.

Редовната употреба е напълно безопасна, без значение от размера на пениса, който притежавате. Резултатите, на които ще бъдете свидетели се крият в редовната употреба на продукта и при правилното му използване това ще ви донесе така желаното увеличаване  на размера на вашия пенис и ще подобри представянето ви в леглото.

 

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

12 Коментара за "Про Екстендер – уред за уголемяване на пениса"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Nikolai
Гост
Nikolai
6 години 3 месеца преди

мисля скоро да си го поръчам мога ли да си го нося цял ден и цяла нощ примерно или да има дни в които да почива/ по колко време се носи

Руди
Гост
Руди
6 години 3 месеца преди

Тук може да откриеш мнения на хора които го използват и да научиш как и по колко време се носи:

http://blogzdrave.com/2012/01/24/male-edge-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%BE-%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D0%B8/

Симо1
Гост
Симо1
6 години 2 месеца преди

Взех този модел защото е по евтин. Поставям го вечер и го нося по един час веднага след челик 5 серии по 50 повторения. За един месец близо сантиметър отгоре на дължина 🙂

Никсъна
Гост
Никсъна
6 години 1 месец преди

Много добра идея да се носи непосредствено след упражненията. Така пенисът ще е разгрят предварително и след като е постигнал временно нарастване на размера си ще може да го задържи за дълго време. Това несъмнено може да ускори процесът на трайно уголемяване.

Dimo81
Гост
Dimo81
5 години 9 месеца преди

Може ли да коригира изкривяване на члена?

марио
Гост
марио
5 години 9 месеца преди

От колко до колко сантиметра размер на пениса, действа уреда ? Примерно в нееректирало състояние ако пениса е 4 см екстендера ще може ли да се постави ? Гаранция предлага ли се и има ли резервни части, ако нещо се повреди ?

Lubaka
Гост
Lubaka
5 години 9 месеца преди

В упътването на моя е описано, че минималният размер при който може да се използва е дължина 6 сантиметра, а максимума е 25 сантиметра.
Дори и да достигнеш този внушителен размер, няма да е проблем да продължиш да го надграждаш.

Bigdog
Гост
Bigdog
5 години 1 месец преди

Аз го комбинирам веднъж след упражнения когато лигаментите и туниката на пениса са добре загяти и веднъж след гореща вана и 20 минути с батмейт. Резултата е страхотен!

vaskes
Гост
vaskes
5 години 30 дни преди

Какви са тези лигаменти и туника на пениса?

Bigdoc
Гост
Bigdoc
5 години 28 дни преди

Тук е описано има и схема http://blogzdrave.com/2013/06/19/%D1%80%D0%B0%D0%B7%D1%82%D1%8F%D0%B3%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D1%8F%D1%82/

Ако се решил да правиш пениса си по-голям е добре да си запознат със структурата му и как работи.

ivv94
Гост
ivv94
1 година 9 месеца преди

Искам да попитам тази промоция за екстендера и вимакс валидна ли е още? Ако искам да го поръчам с повече от две опаковки на каква цена ще ги получа?

monsterbu
Автор
1 година 9 месеца преди

Ако я виждаш обявена значи е валидна. Звънни на телефона в горния край на сайта и питай за отстъпките. Колкото повече опаковки поръчаш, толкова по-добра ще е цената.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Продукти
Батмейт – за пениса, който искате да притежавате

Батмейт е устройство за увеличаване размера на пениса и подобряване на ерекцията, което е просто, ефективно и води до желаните...

Затвори