Правила на еякулацията

Тази публикация има 3 коментара

Бъдете наясно докъде може да стигнете, когато настъпи момента на еякулация

Жените са щастливи поради факта, че могат да получават оргазъм почти навсякъде без да оставят издайнически следи след себе си. За мъжете знаем, че крайният резултат от тяхното удоволствие е свързан с отделяне на семенна течност. Това означава, че трябва да има предварителен план за еякулацията – къде да се осъществи и кой да почисти след това. До голяма степен зависи от предпочитанията на партньора, затова е необходимо да знаете предварително, до къде може да стигнете.

Сега ще ви представим няколко възможни варианта за еякулиране според местоположението и ситуацията. Включени са и съвети за това, какво не бива да правите никога, когато става въпрос за правила на еякулацията.

Вътре в нея
Ако правите секс без презерватив (за предпочитане е да е със сигурен партньор), и искате да свършите вътре в нея, уверете се, че контролира възможността от забременяване и имате нейното разрешение. При този вариант се освобождавате от момента с почистването. Тя най-вероятно ще се извини и ще отиде до банята.

Съвет: Не си позволявайте да еякулирате в нея, ако преди това сте се уточнили, че няма да го правите.

В кондом
При използване на презерватив, той трябва да бъде отстранен незабавно след като сте еякулирали и преди да сте изгубил ерекцията си. Това ще предотврати евентуално изтичане на семенна течност и попадането й върху леглото или тялото на партньорката. Завържете края на презерватива, така че нищо да не излезе от него. Изхвърлете го внимателно в коша за отпадъци, а не в тоалетната или на пода.

Съвет: Не карайте партньорката си да ви освобождава от използвания презерватив. Това е изцяло ваша отговорност.
орален сексВ устата й

Прилагането на правила при еякулиране в устата е малко по-сложно. На първо място, трябва да разберете дали тя го желае. След като се уточнили това е хубаво да се знае кога ще настъпи момента, за да е подготвена и да не се задави. Може да приложите и друг вариант, като например да й позволите да довърши започнатато с помощта на нейните ръце. Не е нужно да се прави някакъв голям въпрос от това. Просто лек жест или дискретен сигнал ще я накарат да разбере, че сте на път да свършите.

Съвет: Не й натискайте главата, докато еякулирате, така че тя да е задължена на преглътне. Това е сигурен начин, че повече няма да получите орален секс.

Върху гърдите или дупето й
Повечето мъже харесват идеята да свършват върху гърдите или дупето на партньорката си. Някои жени също мислят, че това е секси. Но отново трябва да установите това предварително, защото е възможно тя да се отврати от вас, ако не е подготвена или  не харесва идеята. А това би било проява на лош етикет.

Съвет: Не го разнасяйте след това с ръце и не лягайте върху нея, за да не го размажете.

Върху лицето й
Еякулирането върху лицето деликатен въпрос. Някои жени наистина обожават това, но повечето го намират за отвратително и дори унизително. В този случай е от съществено значение да получите нейното разрешение преди да свършите в близост или върху лицето й.

Не го правете  в областта на очите. Избягвайте и косата й. Ако е възможно контролирайте максимално кулминацията си в този случай.

Ако следвате тези правила при еякулация, може да избегнете много неудобни моменти. Също така ще имате по-голям шанс да направите приятелката си щастлива, а оттам и повече бъдещи моменти,
в които да практикувате правилата на еякулацията.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

3 Коментара за "Правила на еякулацията"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Iva29
Гост
Iva29
6 години 1 месец преди

Много полезна и образователна статия. Четете мъже! На моя му позволявам да свършва навсякъде стига да знам за намеренията му преди това. Единствено мразя и не му давам да го прави върху лицето и косата.

Габи
Гост
Габи
6 години 1 месец преди

Някой знае ли колко е нормалното количество сперма което трябва да се отделя?
Гаджето ми когато свършва изхвърля една две капки, а предишният ми изхвърляше обилно количество. Може ли е да се дължи на някакво заболяване и да е пречка при желание за забременяване?

Аякс
Гост
Аякс
6 години 1 месец преди

Всяко тяло си е индивидуално. Нормалното кличество при еякулация е между 1.5 милилитра до 6 милилитра.
Смата се, че количеството семенна течност няма връзка с оплодителните възможности на мъжа.
Обемът на спермата се колебае и зависи много от силата на възбуда и честотата на изпразване.
Някои от упражненията, както и продукти като Vimax могат да помогнат за получаването на по-силни оргазми, а от там и за изхвърлянето на повече сперма.Спор няма, че жените се впечатляват от това!

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Още митове за бързата еякулация

Липсата на мастурбация няма нищо общо с преждевременната еякулация Ако сте като част от мъжете, които са имали проблем с...

Затвори