Още митове за бързата еякулация

Тази публикация има 5 коментара

Липсата на мастурбация няма нищо общо с преждевременната еякулация

Ако сте като част от мъжете, които са имали проблем с преждевременната еякулация (ПЕ), изпробвали сте техниката  „стоп – старт“, изпълвали сте дробовете си с максимално количество въздух, за да се опитате да предотвратите този момент и всичко без резултат, то най-вероятно ви се е случвало да си кажете  „Писна ми и това не може
да продължава повече така.“

Причината е, че през годините много лекари, терапевти, и други експерти са препоръчвали различни техники като известната Стоп-Старт  като ефективен метод със справянето с ПЕ.
Практиката показва, че много мъже страдащи от ПЕ и борещи се с нея чрез този метод, рядко постигат убедителен и постоянен резултат. Това е причината да го оставим в графа „не убедителни методи“.

Представяте ли си как би реагирала една жена по време на секс когато вие непрекъснато се опитвате да предотвратите еякулацията си чрез метода Стоп-Старт. В главата й ще се породи единствено въпроса: “ Какво правим? Опитваме се да паркираме на заден или да правим секс? „
Опита с прекратяването на сексуалния акт и стискането на главичката с цел да предотвратяването на ПЕ е като да се опитваме да запушим нефтен разлив с пакет салфетки – изгубена кауза.

Аз съм „експерт“ в областта и бих казал на повечето специалисти да си гледат работата! Много от тях дори не са преминали през ада на преждевременната еякулация и ако са, то умело се опитват да пробутат не работещи техники за справянето с ПЕ. Смея да твърдя, че съм посветил не малка част от живота си за преодоляването на ПЕ и бих могъл да помогна на мъже, които имат този проблем.

Ето четири от митовете, за преждевременната еякулация и истините, които съм научил за тях.

Мит 1 – ПЕ се овладява с възрастта
По-голямата част от мъжете, които страдат от ПЕ страдат от това хронично. Те не наблюдават положително и постоянни промени свързани с ПЕ и рядко забелязват това да се променя с възрастта.
В действителност, често се наблюдава и влошаване на проблема. Не е необичайно за по-възрастен човек едновременно да се бори както с преждевременна еякулация, така и с еректилна дисфункция.

Мит 2 – Мастуррбацията е добра тренировка срещу ПЕ
Мастурбацията и навиците, които са свързани с нея нямат нищо общо с ПЕ. Една от теориите е, че по-младите мъже мастурбират твърде бързо и по този начин създават предпоставка за ПЕ.
Практиката показва, че момчетата които страдат от преждевременна еякулация не правят нищо по-различно от тези които мастурбират повече или по-малко, без такъв проблем да е на лице.
При по-активна мастурбация рядко се наблюдава намаляване на чувствителността на пениса и промяна в ПЕ.

Мит 3 – Техниката Стоп-Старт действа
Не само, че тази техника не помага, но понякога и влошава нещата. Помислете за това: Какво точно иска да постигне мъж с ПЕ? Да издържи по-дълго? Разбира се. Но, защо? Иска да достави
удоволствие на жената, като я накара да стигне до оргазъм?

За да получи една жена оргазъм, тя трябва да е отпусната. Забравете за всичко и се оставете на течението. Проучванията показват, че части от женския мозък, свързани със стреса и безпокойството наистина трябва да бъдат деактивирани по време на секс. Ако партньорката ви се притеснява, че след 15 минути ще кажете „Стоп“, тя никога няма да стигне до оргазъм при това положение.

Мит 4 – Преждевременната еякулация се лекува
ПЕ не се лекува, тя се управлява. При мъжете страдащи от ПЕ, протичат различни химични процеси в мозъка, които ги предразполагат към това. В този смисъл, преждевременната еякулация е генетична обремененост.  Точно както има генетични малформации при някои новородени, така и ПЕ може да бъде определена като генетичен сексуален дефект.

 

Лично за себе си открих, че малки количества алкохол помагат значително, защото един от страничните му ефекти е именно забавяне на еякулацията. Но пък пък не винаги когато ни се отдаде възможност да правим секс може да употребим алкохол.

С времето се фокусирах и научих някои сексуални умения.
Те до голяма степен се фокусират върху оралния секс и това, което аз наричам „перпендикулярен секс“. Той включва правенето на любов с акцент върху горната страна на пениса, която е по-малко чувствителна.

За намаляването на чувствителността на пениса понякога използвам и спрей за задържане. Препоръчвам ви Long Ride спрей предназначен за забавяне на еякулацията. Също така използването на презервативи намаляват чувствителността, което от своя страна може да увеличи значително времетраенето на половия акт.

Ако сексът с вашата половинка е планиран, а вие тренирате своя пенис с упражненията в този сайт, то една тренировка  в рамките на час или два преди да скочите в леглото значително ще увеличи шансовете ви за по-добро представяне.

(Изпратено от: Metaltem)

 

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

5 Коментара за "Още митове за бързата еякулация"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Антоанета
Гост
Антоанета
5 години 3 месеца преди
Здравейте.Наскоро започнах връзка с едно момче и любовната игра с него е невероятна, но когато стигнем до секс, той еякулира прекалено бързо. Много е изобретателен по отношение на секса, но очевидно има проблем със задържането и не знае какво да прави. Дори ми е споделял, че нещата могат да се влошат. Чела съм, че мастурбацията преди секс може да коригира нещата, но той е пробвал и този метод без резултат. Самият акт на проникване го възбужда изключително много и свършва за не повече от две минути. Веднъж дори докато се целувахме и го погалих по пениса, се изпразни върху крака… Прочети още »
Gabi
Гост
Gabi
5 години 2 месеца преди

Преди да му дойде го накарай да извади пениса си и да преброи бавно от тридесет до едно. След това започнете отново. Когато еякулацията му наближи, повторете упражнението. Не го докосвай докато е твърде възбуден.Остави го да се „поохлади“ малко.Не му позволявай да се извинява за случващото се. Това може да влоши нещата. Просто имайте малко търпение и всичко скоро ще си дойде на мястото.

близалка
Гост
близалка
4 години 8 месеца преди
Това с ваденката ми е най-омразното нещо. А за броенето няма да коментирам! Аз какво трябва да правя през това време? Да броя заедно с него? 🙁 Има други начини да се издържа повече. Най-добрия е като повтори. Ако свърши бързо първия път ще го накараш да повторите. Всеки трябва да си получи оргазъма. Другият вариант е ако свърши преди теб да те довърши с език и с пръсти. Може да включите и някой силиконов помощник 😉 Накарай го да си вземе и такова спрейче за забавяне. Моят ползва такъв и наистина има ефект. Намалява чувствителността на главичката и позволява… Прочети още »
Русо коска
Гост
Русо коска
4 години 9 месеца преди

Просто го посъветвай да се отпусне.Най-лошият сценарий е когато се стресира от това което се случва. Тогава нещата винаги отиват към по-лошо. Ако свършва твърде бързо една от причините може да е в това, че е прекалено възбуден когато прави секс с теб. Можеш да го приемеш като комплимент. Трябва да се чувствате комфортно и да откриете баланса по между си.
След като това стане съм сигурна, че с времето нещата ще се наредят.

Жоро скалата от Варна
Гост
Жоро скалата от Варна
4 години 8 месеца преди
Преди време и аз обезумявах по време на секс.Ако любовната игра продължаваше твърде дълго, се възбуждах до такава степен, че свършвах почти веднага след като проникна в нея. Имало е случаи, в които съм бил прекалено нервен и тогава ми отнемало прекалено много време докато свърша. Естествено приятелката ми харесва това. Презервативите влошават нещата при мен и това е причината да ги избягвам.За да ги използвам, трябва да е много влажна иначе и двамата не изпитваме удоволствие. Когато мастурбирам получавам наистина желязна ерекция и оргазмите са много силни,но това е така защото оставям всичко на фантазията си. Забелязал съм, че… Прочети още »
wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Нови, Секс
Как да съблазним спяща жена – продължение

Как да си поискаме секс от спяща жена - начало Поиграйте с косата й Прокарайте пръсти през коса и си...

Затвори