Как да направите прехода от вечерята към леглото

Тази публикация има един коментар

Когато искате да прекарате нощта с една жена, винаги се нуждаете от малко време и такт. Всички жени са различни, но до голяма степен има редица подходи, които обикновено водят до успех. Достатъчно е да сте търпеливи, наблюдателни и да имате малко талант в изкуството на съблазняването.

И така. Как да направим прехода от вечерята към леглото?

Това е особено голяма предизвикателство, като се има предвид, че всяка жена е с различни изисквания и очаквания към своя ухажор. Ето защо трябва да се разгледат няколко основни варианта, които биха могли да се отнесат до по-голямата част от жените. Всеки мъж трябва да е предварително подготвен и да знае какво би могло да се случи по време на разговор.
Необходимо е да притежава малко финес и да знае кога да направи окончателния си ход. За да направи прехода от вечерята към леглото се изискват поредица от последователни стъпки. Но от къде да започнем?

Заведете я на чувствена вечеря

Никоя жена не може да устои на съблазнителна вечеря белязана от отлична храна и приятна компания. По време на вечеря тя очаква да й бъдат правени комплименти. Но не прекалявайте с това.
Когато ги правите имайте предвид, че те трябва да са добре премерени и в никакъв случай изкуствени. Постарайте се да направите акцент върху атмосферата. Ако познавате жената, с която сте излезли, може да я изненадате като й поръчате деликатно ястие и помолите сервитьора да го поднесе по подходящ начин, така че тя да остане приятно изненадана.

Постарайте се да се съсредоточите върху сетивата й. Ароматите, обкръжението, светлината, състоянието на възприемчивост на обстановката, начина, по който се поднасят ястията и всички останали детайли, които са част от обстановката. Никой не се чувства влюбен, ако на масата са сервирани твърде мазни или тежки храни или е преял с такива. Поръчайте деликатни ястия като суши например или нещо екзотично, което би я впечатлило. Можете да гарнирате с качествени мезета и изискано вино. Разбира се твърдите сирена винаги са били признак за добър вкус, но ако не сте съвсем сигурен, се постарайте те да не са прекалено натрапчиви.

Посветете вечерта на нея
Независимо от вашата увереност, малко старание никога няма да ви е излишно. В днешно време повечето момчета си мислят, че е достатъчно да  заведат момичето в обикновено заведение или на кафе в МОЛ-а. Комплимент от рода на „Изглеждаш много секси тази вечер“ няма да бъде ваш другар във вечерта. На повечето жени буквално им прилошава от подобни реплики. Постарайте се да бъдете оригинални. Отидете на опера или хубав филм.
Не забравяйте, че облеклото е от изключителна важност. Елегантното и подходящо облекло би я накарало да се чувства добре до вас. Това би повдигнало дори и самочувствието й. Ако отивате на театър, не се обличайте спорно.Това определено би я смутило и е вероятно вечерта да приключи сравнително бързо.

Ако и двамата не си падате по официалностите, просто можете да отидете на подходящо място за разходка. Всичко може да бъде съвсем непринудено и небрежно. След свежия въздух навън, можете да я поканите у вас и да й предложите да си направите лека вечеря заедно или някакъв приятен десерт. Не забравяйте да не губите контакт с нея и да я карате да се чувства като част от цялата вечер. Нека бъде специална.
Галантността ви ще бъде оценена и прехода от вечерята към леглото може да бъде изключително плавен и приятен.

Спрете за едно питие
Ако сте прекарали приятно на вечеря, не е необходимо веднага да се втурвате към апартамента си. Имате шанс да засилите нейните чувства към вас. След приключване на вечерята, можете да се отбиете в някой клуб за по едно питие.
Това обикновено действа доста отпускащо и за двамата. Непринудена обстановка и едно две питиета определено ще засилят шансовете ви за приятно прекарване на нощта. Не забравяйте, че самата атмосфера в клубовете предполага интимност.

Помнете за какво сте влезли в клуба. Идеята е не да се напиете, а просто да се поотпуснете. Леко разширените зеници и повдигнатото настроение ще постеле с червен килим пътя ви до спалнята.

Спрете на дивана
Много мъже не осъзнават, че любовната игра трябва да започне извън спалнята. Жените ценят елегантния подход и ухажването преди самия полов акт. Ако сте истински играч, никога няма да прибързвате с действията си или предложенията за секс. Изчакайте, налейте по питие, поговорете, посмейте се и ако всичко е наред е много възможно тя да направи първата крачка към леглото.

Диванът създава обстановка и предполага приятен и интимен разговор след вечеря. Когато тя говори, знае, че има пълното ви внимание. Самият факт, че някой се интересува от думите й действа на много жени възбуждащо.
След кратък приятен разговор и няколко докосвания е много вероятно любовната игра да започне още на дивана, но не забравяйте, че на първа среща не е съвсем приемливо. Спалнята не само, че е по-удобна, но и ще й даде по-голяма сигурност.
Не ,че не е удобно, но не винаги е подходящо, когато го правите за първи път.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "Как да направите прехода от вечерята към леглото"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Хриси
Гост
Хриси
6 години 1 месец преди

Бъдете оригинални, избягвайте клишираните реплики. Говорете малко и обмисляте комплиментите си. Тези които работят при едни жени, при други могат да имат отрицателен ефект.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Запознанства и флирт
Бъдете оригинални и ангажирайте вниманието на групата жени – продължение

Как да впечатлите група жени? - част първа Бъдете оригинални Най-лошото нещо, което може да направите в тази ситуация е...

Затвори