Какви резултати могат да се очакват от използването на тежести – Част 3

Тази публикация има 0 коментара

Удължаване на пениса с тежести – Първа част

Как се използват тежестите за пенис – част втора

Упражнението с тежести е предимно за постигане на дължина, но не е изключено да придобиете и разширение в основата на пениса. Ще го усетите по закачалката.

Резултатите, които постигнете би трябвало да бъдат постоянни, освен ако не продължите с упражненията за поддържане.
Пенисът ви може да се свие с възрастта или поради липса на използване. Но, ако подновите отново програмата с тежестите ще възстановите изгубената дължина за много кратък период от време.

Резултатите започват да се появяват след като сте достигнали максималното тегло на тежестите. Възможно е да отчетете напредък едва след 6 месеца, ако използвате тежести с по-ниска маса. Но повечето отчитат резултати още след втория месец. Ако не сте последователни може да отнеме повече време или изобщо да не се случи. Въпреки, че постигнатите резултати варират спрямо човека, увеличение от 3-4 сантиметра за период от една година е съвсем възможно да се отчете.

Освен увеличение на пениса трябва да почувствате и общо подобряване на здравето му, особено ако комбинирате с упражнения (Челик). Сесиите с тежестите ще ви помогнат да подобрите кръвообращението в областта на пениса.

Ако използвате тежести с по-ниска маса, поради умора и все пак отчитате резултати, продължавайте да действате по този начин. Резултатите ще дойдат вероятно по-бавно, но с течение на времето ще преодолеете умората, и ще може да увеличите теглото.

Възможност от нараняване
Програмата с тежестите обикновено е безопасна, защото предварително сте запознати с евентуалните неудобства, които може да възникнат от неправилна употреба на закачалката.
Наранявания са възможни да възникнат от лоша циркулация на кръвта, в следствие на прекалено затягане на закачлката. Загуба на чувствителност, натъртвания, стрии, белези може да се появяват ако пенисът не е напълно отпуснат под закачалката.

Също така трябва да се внимава с тежестите. Те трябва да са закрепени за закачалката по сигурен начин, за да не паднат и да не наранят краката ви.

Всички тези травми могат да се избегнат, ако отделите повече внимание върху предварителното обвиване на пениса с плат. Опитът ще се изгради с течение на времето и с повече бдителност ще може да предотвратите евентуални наранявания.

Никога не си купувайте или правете закачалка, която създава плътна примка около главичката.Травмите на нервните окончания ще отнемат месеци или години, за да се възстановят напълно, ако въобще е
възможно.

Съвети при избора на тежести
Има няколко фактора, които са от съществено значение при закупуването на тежести:

  • Качество на изработка

Закачалката трябва да е въстояние да издържи тежести с голяма маса. Помнете, че ако закачалката не издържи по време на сесия, може да нанесе сериозни наранявания.

  • Площ на обхващане

Трябва да се избягват закачалки, които образуват плътна примка около главичката на пениса. Това ще концентрира натиска върху деликатните нервни окончания в тази област.

  • Циркулация

Ако закачалката спира напълно кръвния поток, има риск да си причините травми. Един добър уред ще позволи на кръвта да циркулира, дори, когато е стегната.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
Как се използват тежестите за пенис – част втора

Удължаване на пениса с тежести - Първа част Преди да закачите тежестите за пениса си първо трябва да определите подходящия...

Затвори