Как се използват тежестите за пенис – част втора

Тази публикация има 0 коментара

Удължаване на пениса с тежести – Първа част

Преди да закачите тежестите за пениса си първо трябва да определите подходящия ъгъл на окачване.
Уверете се, че приспособлението е изправно. Обвийте пениса си с топъл плат за около 5-10 минути. Необрязаните мъже се нуждаят от малко повече време и топлина върху препуциума.

Тежестите се окачват само, когато пенисът е напълно отпуснат.

Периодът, от окачването на тежестите до свалянето им се нарича сет. А сесията е съвкупност от няколко сета. Един сет може да се състои от няколко етапа:

  • Обвиване на пениса
  • Прикрепване на закачалката
  • Добавяне на тежести към нея
  • Махане на тежестите
  • Сваляне на плата (подложката)

Обвиването на пениса с парче плат или бинт за подложка е много важен детайл, защото от това зависи ефективността на сесията. Ако не е поставен правилно, закачалката няма да прилепне плътно и това може да създаде дискомфорт или да се отрази на ефекта.

Поставяне на закачалката
Тежестите се окачават посредством закачалка на около 2 сантиметра зад главичката на пениса в предната част на бинта. Ако ги окачите по-назад може да протриете кожата си, а по-напред пък ще притиснете твърде много главичката. Ако използвате тежести с по-голяма маса, често се плъзгат напред до ръба на главичката. Затова е важно пенисът да е обвит добре преди това.

Ъгълът на позициониране на тежестите има значение за влиянието върху отделните области. също така е важен за комфорта.

Закачалката трябва да обгръща пениса възможно най-стегнато, но не и да спира притока на кръв към него. Вие сами ще усетите кое е най-подходящото ниво на стягане за себе си. Важно е да се отбележи, че видът на закачалката е от съществено значение за комфорта и ефективността.

За да може да закачите стабилно тежестите може би ще е необходимо да оставите малко кръв в главичката така, че тя да набъбне.Това е ход, който може да увеличи размера й с течение на времето.

Добавяне на тежести
Желателно е първоначално да започнете с по-малки тежести. След това плавно ги увеличавайте всяка седмица като достигнете максималното тегло, което се чувствате удобно.

Обрязаните мъже спокойно може да се стремят към 20 минутна сесия. При необрязаните е желателно първоначалните сесии да се намалят наполовина, докато привикнат. Но и в двата случая не бива да се надвишава сесията от 20 минути.

След няколко минути може да се наложи да затегнете допълнително закачалката. Контролирайте я чрез напипване. бъдете предпазливи за изтръпване и ли студенина. И в двата случая трябва да преустановите сета. Това е индикатор за прекалено стегната закачалка и прекъснат приток на кръв.

Приложете топлина в първата половина на сетове. Ако правите по четири 20 минутни сета, използвайте топлина в първите 10 минути на първите два. Това ще позволи тъканите да се охладят във времето на същинското разтягане. Ако поддържате топлината през цялата сесия е вероятно да върнете пениса си в предишния размер без да има никакъв ефект. Не затопляйте и след сесията.

Техники за напреднали
Ефективността може да бъде подобрена по редица начини. Разлюляването на тежестите по време на сет ще увеличи напрежението в определени участъци. Това може да доведе до същия ефект като при техниката на Кегел.

Прекратяване на сет и започване на нов
Премахнете тежестите и закачалката, но не и бинта. Кръвообращението може да се възстанови напълно чрез потупване на пениса в бедрата, и чрез изпълнение на упражнение Челик като едновременно с това го масажирате. Направете почивка по средата на сета, след това продължете.

Ако сте направили по-голяма сесия може да усетите умора в областта, която сте разтягали: тазовата част, лигаментите, в  основата на пениса и мантията. Ако усетите умора и в главичката трябва да бъдете по-внимателни при поставянето на тежестите. В крайна сметка може да се натрупа умора и дискомфорт, но това означава, че методът наистина действа. Допълнителните сетове може да се изпълняват с по-малко тежести. Всеки ден може да правите различни схеми според това дали се чувствате удобно или има болка. Ако обаче използвате тенденциозно тежести с по-ниска маса от максималната, поради изпитване на дискомфорт, тъканите ви могат да привикнат и да не се стигне до трайната им промяна.

Сетове в сесия
Първоначалната сесия трябва да бъде около час, като в нея се съдържат толкова сетове, колкото позволява. Увеличаването или намаляването на продължителността на сесията е въпрос на преценка.
Сесията може да се извършва всеки ден без почивни дни и като може да се комбинира с прием на добавки за пенис. Няколко последователни дневни сесии са дори препоръчителни. Единственото ограничение е при болка, дискомфорт или някакво нараняване.

Какви резултати могат да се очакват от използването на тежести – Част 3

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса, Пътеводител за уголемяване на пениса
Удължаване на пениса с тежести – Първа част

Окачване Тежестите осигуряват безопасен начин за уголемяване на пениса, чрез приложено количество сила, която разтяга лигаментите и мантията на пениса....

Затвори