Удължаване на пениса с тежести – Първа част

Тази публикация има 0 коментара

Окачване
Тежестите осигуряват безопасен начин за уголемяване на пениса, чрез приложено количество сила, която разтяга лигаментите и мантията на пениса. Те трябва да са съобразени така, че да не ограничават кръвообращението и да не притискат нервните окончания.
С последователност и постоянство за период от няколко месеца може да се постигне удължаване на пениса. Мантията е особено устойчива на промени и тежестите са предвидени за тези, при които ръчните упражненията не са повлияли.
След като сте окачили тежестта за пениса си, ръцете ви вече са свободни да извършвате обичайните си задачи.

Тежести и други материали
За да приключите успешно се нуждаете от следните неща:

Еластичен шнур за закачване и тежести.
Бинт, марля или друг вид плат.

„Закачалката“ може да бъде домашно направена или закупена, но трябва да избягвате тези, които обгръщат изцяло пениса, защото могат да причинят травма на нервите.

Тежестите могат да бъдат  всякакви, стига да са достатъчно тежки. Специалните топчета са евтини и компактни, но може да използвате и тежки книги, бутилки с вода, и др. Ако сте решили импровизирате, трябва да се уверите, че използвате подходящо тегло. Ако не желаете да импровизации може да погледнете нашето готово решение тук

Преди да закачите тежестта е добре да обвиете пениса си с бинт, марля или някакъв плат, за да предотвратите евентуално нараняване от триенето на гумираната закачалка към кожата. Тежестта се окачва зад главичката.

Принцип на действие
Окачването на тежести към пениса е метод за увеличение големината на пениса, чрез постоянно разтягане на тъканите. Те са еластични, но при редовно прилагане на сила се стига до тяхната промяна и съответно трайност на постигнатите резултати. Скоростта на постигането е индивидуална.

Трите основни фактора отговорни за постигане на резултат са:

  • Кожа
  • Сухожилия
  • Мантия

Кожата се поддава най-лесно на разтягане. Уверете се, че прилаганата сила не е прекомерна. Най-честият признак за неправилно използвани тежести е, ако забележите трайно разтягане на кожата още след първите две седмици.

Сухожилията свързващи пубисната кост с основата на пениса са склонни да се разтягат по-лесно от мантията.

Мантията простираща се около еректилните камери се поддава най-трудно на  разтягане и това ще отнеме повече усилия, за да се стигне до трайна промяна.

Би било полезно да съсредоточите дейността върху мантията или сухожилията индивидуално. Намирането на определена конкретна позиция на тежестите ще ви даде информация дали сухожилията и мантията имат потенциал за нарастване и съответно ще разберете къде трябва да се концентрирате в дейността.

Прилагането на допълнителна топлина в основата на пениса и пубисната кост ще омекоти тъканите и така ще се постигне по-голямо и ефективно удължаване. (вижте също: Как да Загреете пениса си преди тренировки)

Когато пенисът се опъне, притокът на кръв ще бъде ограничен, но не бива и да е напълно стопиран. Важно е главичката да не придобие син цвят или да не изстине, което означава, че е прекъснато изцяло кръвоснабдяване.

Клетки могат да се увредят след  малко повече от 20 минути, ако притокът на кръв е преустановен изцяло към тях.  Затова е изключително важно сесиите на разтягане да не превишават 20 минути като превантивна мярка за сигурност.

При не обрязаните мъже може да изпитва определен дискомфорт или болезненост в областта на препуциума и това да намали ефективното време на сесията. С течение на времето кожата ще привикне и ще бъде в състояние да издържа повече.

Как се използват тежестите за пенис – част втора

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса, Пътеводител за уголемяване на пениса
Анатомия на пениса
Разтягане на лигаментите и на мантията (анатомия на пениса)

(Изпратено от: Metaltem) Много хора смятат, че идеята за уголемяване на пениса е просто абсурдна. Повечето от тях са убеждавани...

Затвори