Разтягане на лигаментите и на мантията (анатомия на пениса)

Тази публикация има 0 коментара

Анатомия на пениса

(Изпратено от: Metaltem)

Много хора смятат, че идеята за уголемяване на пениса е просто абсурдна. Повечето от тях са убеждавани от „медици“, че единственият начин за увеличаване размера на пениса е чрез хирургична операция.
Малко са тези които вярват, че може действително да се уголеми пениса чрез упражнения. „Това не е мускул. Как може да се уголеми нещо, което не е мускул с упражнения?“, мислят повечето.
Говорил съм с лекари, които ми споделят, че този феномен с увеличаването на размера е голяма измама.
„Имаш си това, с което си се родил и не можеш да промениш този факт!“

Грешно!
В тази тема ще обясня как може да се удължи пениса чрез упражнения. Аз го правя всяка сутрин. Отнема около 20 минути и методът наистина работи. Със сигурност няма да прочетете, че може да увеличите размера си с 6-7 сантиметра за няколко седмици. Примерно 4-5 см са една разумна цел, но трябва да знаете, че този резултат може да отнеме година и повече. Преди да научите как да удължите пениса си ще трябва да се запознаем с анатомията му (вероятно ще ви се стори по-сложна, отколкото сте си представлявали).

Сигурен съм, че всеки мъж, който е проявявал дори минимален интерес към упражненията е виждал нещо подобно: …анатомична схема на пениса

Анатомия на пениса

Разтягане на лигаментната тъкан
Повечето сайтове предлагащи решения за уголемяване на пениса уверяват, че единствения начин това да се случи е, като се увеличи обема на кавернозните тела, като по този начин се доставя повече кръв към пениса.
Това всъщност е основно за обиколката му, но не и за цялостното увеличаване на размера. Друг начин да се постигне този ефект е чрез разтягане на лигаментните тъкани в пениса. Тоест основната тъкан съставяща сухожилията. Ако хванете пениса си и го издърпате в посока надолу, а с другата ръка прокарате пръст върху горната му част ще установите, че има една зона, която е сравнително по-твърда.
Това всъщност е сухожилие. Такава тъкан има и от двете страни на пениса.

Предимства:

1 Резултатите са сравнително бързи
2 Лигиментът се поддава по-лесно отколкото мантията (за която ще стане въпрос по-късно).

Недостатъци:
1. Възможност за намаляване на ерекционния ъгъл
2. Възможност за изместване на окосмяването леко напред
3. Обиколка в средата може да бъде по-голяма от тази в началото при разтягане на сухожилието, поради лекото изваждане на пениса от реалната му основа (което за мен не представлява проблем).

Разтягане на мантията
Мантията е фиброзна тъкан, която обгражда както кавернозните тела, така и спонгиозното тяло. Тази тъкан изключително трудно променя формата си, но има упражнения, които са способни да направят това.
В сравнение с лигаментната тъкан, мантията по-трудно се поддава на промяна от външни фактори, но ползите от това ще позволи разширяване на обема на кавернозните тела, което от своя страна води до увеличаване общия обем на пениса.
Най-добрият ъгъл при изпълняването на упражнения целящи разтягане на мантията е, когато пенисът сочи нагоре. Има и други методи за прилагане на упражнения, които включват използването на различни опорни точки. За такива се използват пръстите на едната ръка, докато с другата се прилага натиск и разтягане.

„V“ Разтягане
За да постигнете този вид разтягане, вие трябва да издърпате пениса си нагоре с едната ръка. С другата натиснете пениса по средата на долу, така че той да заеме форма на латинската буква „V“.
Премествайте опорната точка, докато получите максимално разтягане, като се стараете натиска, който прилагате да не ви причинява болка.

Разтягане тип „А“
Този участък е сравнително по-лесен за манипулация в сравнение с V упражнението. За да го изпълните, направете точно обратното. Изпънете пениса си вертикално с едната ръка и поставете основата върху китката на другата. С ръката, която държи пениса извършете движения първо на ляво, после на дясно, докато не усетите приятно опъване. Не забравяйте, че и при двата типа упражнения не бива да се прилага прекалено силен натиск.

Тези два типа упражнения, целящи разтягане на мантията по мои наблюдения дават най-добри резултати. При правилно изпълнение можете да добавите до няколко сантиметра към размера на пениса си. Лично аз ги намирам за изключително ефективни, макар и отнемащи малко повече време от някои други методи за увеличаване на пениса.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Повече в Пътеводител за уголемяване на пениса
Качество на ерекцията – основни характеристики

(Изпратено от: Metaltem) За по-голяма яснота нека първо дефинираме ЕК.  Това е нов термин, който въведох съвсем скоро и е...

Затвори