Как да съблазним спяща жена – продължение

Тази публикация има 0 коментара

Как да си поискаме секс от спяща жена – начало

Поиграйте с косата й
Прокарайте пръсти през коса и си поиграйте с нея. Леко масажирайте скалпа. Усещането може да я подготви за това, което желаете.

Шепнете й
Кажете какво мислите и искате, като го прошепнете. Но не казвайте нищо ясно и конкретно, а само романтични неща. Кажете й , че е секси и искате да я обладаете. Ако сте с нея от повече време би трябвало да знаете какво би искала да чуе.

Плъзнете бельото й надолу
Погалете я леко по бельото и ако тя реагира положително (което включва чувствени движения на тялото и леко пъшкане) , пъхнете ръката си в бикините и се насочете към клитора. НЕ се отправяйте направо към
влажната част на вагината, а просто масажирайте външните й срамни устни и свалете леко бельото. И не забравяйте да направите това бавно и чувствено.

Обладайте я
Легнете зад гърба й и я докоснете с еректиралия си пенис, така че да го усети. Прегърнете я и започнете да я целувате. Това съобщение трябва да й покаже, че сте готов за любов. Ако имате късмет, ще ви отговори.

Направете и орална любов
Първо разтворете вагината, след което сложете пръсти върху клитора. Не я ближете твърде силно, освен ако не усетите, че вече е възбудена. Жените реагират по различен начин, така че се уверете, че е готова за това. След което започнете нежно да я целувате по вагината.

Усетете я
Хормоните стигат своя пик по време на сън, така че има голяма вероятност да не ви отблъсне. Въпреки това, на някои жени не им е приятно да бъдат събуждани по този начин. Вие трябва да знаете какво обича вашата партньорка и да се ръководите от това.

Не се препоръчва да я будите по време на дълбок сън. Тогава е твърде вероятно да не ви отговори, така както бихте искали.
Каквото и да решите да правите се водете по нейните реакции. И не забравяйте, че ако продължава да похърква след всичко, най-добре да спрете.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Как да си поискаме секс от спяща жена

Представете си, че се прибирате късно след тежък работен ден и вашето момиче вече е заспало. Или пък сутринта преди...

Затвори