Как да си поискаме секс от спяща жена

Тази публикация има 0 коментара

Представете си, че се прибирате късно след тежък работен ден и вашето момиче вече е заспало. Или пък сутринта преди работа сте в настроение за секс, но партньорката ви все още спи. Какво може да направите по въпроса?

Внимание: Каквото и да предприемете, следете реакцията й. Ако тя е незаинтересована и не дава признаци за секс по-добре се откажете. Това не е ситуация, при която може да се използва натиск.

Ако успете да я събудите бавно и комфортно имате голям шанс да успеете да я съблазните и да правите секс. Ето няколко съвета, които ще ви помогнат да постигнете точно това.

Запалете свещи в стаята
Светлината на свещите ще я събуди бавно. Това ще е приятна изненада за нея. Друга алтернатива е да използвате нощни лампи с приглушена светлина.

Използвайте афродизиаци
Свещите, за които говорихме по-горе могат да бъдат и ароматни. Приятното ухание, което ще се разнесе из стаята би я събудило по много деликатен и изискан начин.

Пуснете й нежна музика
Пуснете някоя нежна мелодия за фон. Но не прекалено силно, все пак не искате да я събудите грубо. Опитайте с нещо бавно, с тежък бас и чувствени вокали. Или просто с нещо, което знаете, че харесва.

Целувайте я по корема, бедрата и гърдите
Погалете я по бедрата, а след това преминете към корема и гърдите. Не започвайте директно от там, а стигнете постепенно до тях. Отделете известно време и не бързайте. Бъдете деликатни и действайте бавно и нежно.

Целувайте я
Целувайте я по гърба, врата, шията и зад ушите. За сега използвайте само леки целувки без език. След това я целунете леко по устните. Жените обикновено отговарят на това.

Как да съблазним спяща жена – продължение

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Научете се да четете езика на тялото – втора част

Езикът на женското тялото който води до секс - първа част Приближава се до вас Някои по-либерални жени директно ще...

Затвори