Отлични резултати – храни, които трябва да избягваме 2

Тази публикация има 0 коментара

Храни които да избягваме при оформяне на мускулите – първа част

Въглехидрати (прости захари)

Те са тези, които контролират нивата на инсулин. Този контрол е отговорен за поддържането на съдържанието на мазнини, защото инсулина е способен както да увеличи, така и да намали мазнините в нашето тяло. Проучванията сочат, че ниско-въглехидратните диети дават много положителен резултат. Ако инсулина блокира освобождаването на натрупаните мазнини, няма смисъл в диетата да се включват храни, които периодично стимулират отделянето на инсулин в големи концентрации.

Когато оформянето на релефно тяло е цел, се оказва, че инсулина може сериозно да ограничи загубата на мазнини. Поради тази причина вместо след тренировка да приемате традиционните напитки с декстроза и малтодекстрин, по-добре ги заместете с храни с по-бавно усвояване на въглехидратите като кафяв ориз, сладки картофи и малко ядки. Диета от този тип може да ви доближи доста по-бързо до целта за идеално тяло.

Протеинови добавки
Когато говорим за изчистване от мазнини и натрупване на чиста мускулна маса, трябва да сте на ясно, че протеинът на прах трябва да бъде изключен автоматично от диетата ви. Скорошно проучване публикувано в
американското издание на „Nutrition & Metabolism“ показва, че определени аминокиселини в суроватъчния протеин стимулира бета-клетките да отделят повече инсулин, а от там идва и забавеното изгаряне на мазнини.
От огромно значение е да се намалят инсулиновите пикове, като чистите протеини бъдат заменени с 10 – 20 грама аминокиселини с разклонена верига. Разделното хранене включващо до шест приема на ден също
ще ви помогне за правилното усвояване на храната и по-добри резултати за изграждане на чиста мускулна маса. За много хора това се оказва предизвикателство, но резултатите обикновено са красноречиви.

Заключение
За някои, част от съветите могат са се сторят доста драстични, но това е начина, по който може да постигнете успех при тренировките. Ако приемете концепцията за добре изглеждаща тяло и изберете правилния начин на хранене и вие ще имате какво да покажете когато свалите ризата си на плажа.
Постигането на отлични резултати обикновено е доста трудно постижимо за по-голямата част от спортуващите, но ако сте склонни да изключите някои паразитни храни от дневното си меню, тялото ви ще се отблагодари и вие сами ще забележите това.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Бодибилдинг
Храни които да избягваме при оформяне на мускулите

Плодовете ще забавят постигането на крайната ви цел за идеално тяло Интересувате ли се от мнението на приятелите ви, когато...

Затвори