Пенис помпа – уголемител за глава

Тази публикация има 0 коментара

Главата е най-чувствителната и важна част от пениса. Добрата циркулация на кръв в нея, е предпоставка за качествената ерекция. Ultra Pump създава супер силен вакум, като позволява на кръвоносните съдове на се изпълнят до максимален предел и така обемът на главичката да нарасне чувствително. Усещането при използването на този тип помпа, наподобява това при получаването на свирка.
Тънък силиконов ръкав прилепва към тялото на члена и поставя в херметическа камера главата му. Със всяко издърпване на спусъка в камерата се създава все па-силен вакум.

Никога не сте харесвали главата на своя пенис? Тя е играе почти най-важната роля при полов акт. Нейния подчертан релеф докосва и стимулира чувствителните части на вагината или ануса.
Ако имате проблем с размера или с качеството на ерекция. Ако вашата половинка не изпитва достатъчно стимулация по време на проникване, то Ultra Pump е идеалното решение за вас.
Тази мъжка играчка ще промени вида на вашата глава, като я направи масивна и впечатляваща.

ultrapump

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Продукти
„Уредът Джелк“ – предимства, функционалност и простота на използването

"Уредът Джелк" може да се използва като заместител на упражненията. Той симулира същото действие като при тяхното прилагане и дава...

Затвори