Научете се да четете езика на тялото – втора част

Тази публикация има 0 коментара

Езикът на женското тялото който води до секс – първа част

Приближава се до вас
Някои по-либерални жени директно ще се хвърлят в обятията ви, но те или са пияни, или етикетът „либерална“ е просто по-завоалирано определение. Повечето дами се държат на известно разстояние, когато мъж се доближи до тях, но тук има известна разлика между видовете дистанция. Трябва да наблюдавате дали може да устои на изкушението и дали приближаването й към вас видимо прогресира по време на разговора. Да предположим, че стоите в бара на няколко метра разстояние един от друг. Но въпреки това вие си говорите, тя се разсмива на няколко пъти и когато си мисли, че не я гледате се доближава малко. Може и да е само с няколко сантиметра, но това е сигурен знак, че се интересува от вас. Ако приближаването продължи и дойде момент, в който се докоснете, може да се поздравите за успеха. Това е победа.

Тя ви докосва
Има много начини да се интерпретират срещите, но и най-лекият щрих от детайлите може да е един от най-значимите сигнали. В повечето случаи момичетата не обичат да бъдат докосвани. А ако ги
попитате каква е най-честата причина за отказ в нощния клуб, то е точно необмислено поета инициатива и докосване от страна на даден мъж. Това обикновено е „приятелска“ ръка върху раменете или напълно неоправдана постна прегръдка. Момичетата обикновено не се интересуват от такъв тип увереност. Но когато тя постави ръка върху вашето рамо или развее косата си, така че да докосне лицето ви, означава, че нещата вървят доста добре. Всеки опитен играч знае, че тези знаци му дават зелена светлина за действие.

Движи се така, че да ви се хареса
Жените винаги внимават в това, да запазят интереса на мъжа. Така че веднага би забелязала, ако вашият поглед не е съсредоточен върху нея. В края на краищата е толкова секси, че на вас не ви остава нищо друго освен да изпълните това нейно очакване. Ето защо, ако ви сметне за достоен и реши, че би искала да има сексуално приключение с вас, може да започне да се движи по начин, който вие би трябвало да уловите. Това обикновено се случва, след като сте преминали момента с контакта и тя отива до бара да си вземе нещо за пиене. Може би ще се наведе повече от необходимото или ще направи друго целенасочено преиграно движение, за да привлече вниманието ви. Подобен език на тялото е абсолютен предвестник на повечето любовни движения и вие трябва да се доверите на очите си. Тя го прави нарочно.

Научете се да четете езика на тялото
Ако не внимавате вероятно ще пропуснете цял куп сигнали, които момичето ще ви изпрати. Не е нужно да сте гений в областта на човешкото поведение, а просто трябва да забележите някой от предходните знаци. От там нататък, тя ще продължи да ви направлява, а вие ще сте на крачка от победата. Всичко това показва, колко е важно наблюдението за всеки играч.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Езикът на женското тялото който води до секс

Една жена веднага ще открие правилния поглед, но в същото време тя обикновено има едно на ум. Експерти в областта...

Затвори