Езикът на женското тялото който води до секс

Тази публикация има 0 коментара

Една жена веднага ще открие правилния поглед, но в същото време тя обикновено има едно на ум.
Експерти в областта наблюдават, че за да има един мъж успех сред жените, той трябва да следи съвсем внимателно езика на тяхното тяло. Когато говорим с жена, от която се предполага, че искаме
да получим интимност, е от изключителна важност да следим сигналите, които ни изпраща нейното тяло. Понякога тя го прави неволно, но много често знае за това и чака вашата реакция. Всички жени са впечатлени от
чувствителни и внимателни мъже и когато такъв човек има жена срещу себе си, жена която му изпраща сигнал „Какво чакаш ?Вземи ме!“, той в никакъв случай не бива да пропуска своя шанс. Разбира се, за да уловите сигналите на тялото е необходимо както много опит, така и малко познание.

Поддържа контакт с очите
Винаги е важен контактът с очите, особено при първа среща. Това показва самочувствие и увереност. Разбира се всичко трябва да е в рамките на нормалното. Никога не се взирайте прекалено дълго в очите на една жена. Това може да изглежда налудничаво и стресиращо. В началото може да избегне погледа ви, но в същото време тя ще потърси визуален контакт с вас. Може би това е биология или химия, когато двата погледа се засекат. Мъжете с опит знаят, че жена проявяваща интерес към един мъж винаги пристъпва към него с леко наведена глава, гледайки закачливо и винаги с лека загадъчна усмивка в ъгълчетата на устата. Ако усетите това в езика на тялото на една жена, то вече е ясно – Вие сте на ход.

Опитва да привлече вниманието ви, чрез ръцете си
Тук е мястото, където трябва да се направи разграничението. Когато са нервни, жените често започват несъзнателно да оправят косата си, която не се нуждае от фиксиране, или да нагласят тоалета си, който не се нуждае от корекция. Това са несъзнателни движения, които тя не желае да забелязвате. Но има други съвсем целенасочени, които опитният играч осъзнава, че са отпратени право към него. Ако приплъзва изящно ръка по бедрото си, знакът вероятно сочи към близка „дестинация“. Тя никога няма да гледа директно във вас по време на тези моменти – всичко е част от играта. Може с пръсти чувствено да гали устните си, да докосва шията си…. каквото и да е, не го пропускайте.

Научете се да четете езика на тялото – втора част

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Как да разберем кога симулира оргазъм? – продължение

Симулиране на женски оргазъм - първа част "Нейните ръце и стомах стават горещи, а в същото време говорът и е...

Затвори