Симулиране на женски оргазъм

Тази публикация има 6 коментара

Много жени се преструват, че изпитват оргазъм. Мислите ли, че вашата партньорка не се преструва? И че това се случва само при другите двойки? Помислете отново. Според скорошно национално проучване 86% от мъжете са били сигурни, че партньорките им получавали оргазъм по време на секс. Но само 64% от жените са потвърдили това. Извод: Много жени се преструват, че изпитват оргазъм.

Защо жените симулират оргазъм?
„Намери ми женско списание, чиято корица не включва крещящи заглавия за 764-те разновидности на женския оргазъм“ – пише Емили Нагоски в наръчника за жени „Как да бъдем добри в леглото“.
„В действителност животът ни е изпълнен със стрес, тревоги, депресия, страх, безсъние и още редица проблеми. Всичко това разрушава спокойствието, което е главна предпоставка за постигането
на оргазъм. На една жена са й необходими средно между 10 и 30 минути, за да стигне своята кулминация, но има ли такъв низ от пречки, тя просто не може да достигне своята връхна точка и предпочита да симулира“.

Как да разберем?
Най-добрият начин да разберете дали жена ви се преструва е да знаете какви са признаците на истинския оргазъм. Възбудата трябва да е видима, особено по време на фазата преди оргазма.

Кои са знаците?
Как да разбера, че тя близо до своята връхна точка? През вековете, даоистките мъдреци са отразили този въпрос в книгата „Любов и секс“ на Йолан Чанг, в която са описани „признаците на женската възбуда“.

Продължение: Как да разберем кога симулира оргазъм?

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

6 Коментара за "Симулиране на женски оргазъм"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Leady Fire
Потребител
Leady Fire
2 години 8 месеца преди

Симулирам оргазъм когато му се прави секс а не мен не. За да свърши по-бързо просто
му трябва малко помощ. Леко театрално изпълнение 😉

Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
2 години 8 месеца преди

Защото така нещата са по забавни. Никой не обича да е с мумия в леглото!

Massmaster
Потребител
Massmaster
2 години 8 месеца преди

Симулират когато не ги кефиш. Ако не ги възбуждаш достатъчно, няма какво друго да направят освен както казва Leady Fire – да ти играят театро.

Гопето
Гост
Гопето
2 години 8 месеца преди

Момчета, някой разпознава ли истинския женски оргазъм? Случвало се е да ми забиват нокти в гърба и въпреки това съм бил с усещането че имитират.

Leo
Потребител
Leo
2 години 8 месеца преди

Ако усетиш контракциите на вагината й, значи получава оргазъм. Това не може да се имитира.

Chervenaroza
Потребител
Chervenaroza
2 години 8 месеца преди

Брей ти голям специалист по женските оргазими си бил 🙂 Ще ми усетиш контракциите, ако аз успявам да усещам твоите. Надяваме схващаш?

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Използвайте „90-секундния прозорец“ преди да загубите ерекцията си

Преждевременната еякулация и "90-секундният прозорец" - първа част Обърнете внимание Лесно е да потънете в собственото си удоволствие, но ако...

Затвори