Сексуална увереност – Как да преодолеем страховете в спалнята?

Тази публикация има 0 коментара

Въпрос:
Чувствам се доста комфортно сред момичетата, но когато се стигне до секс губя увереност. Знам, че съм млад, едва на 23 години съм и животът е пред мен, но се тревожа, дали ще успея да преодолея тази
несигурност. Не знам дали момичетата се наслаждават на секса с мен, не съм убеден, че използвам правилните техники, какво харесват, допадат ли им позите… Има толкова много неща, които ме притесняват. А аз искам да съм добър в леглото. Знам, че практиката е най-важното, но съм прекалено нервен, за да го правя и така не мога да натрупам опит. Какъв е вашия съвет?

Отговор:
Всеки един човек има своите мисли, загриженост и притеснения до известна степен, когато става дума за секс. В човешката природа е да бъдем любопитни, самокритични и разтревожени. Големият Рон Джеръми се завърна скоро към порното след преживяна тежка сърдечна операция. И в първата си сцена беше много притеснен. Напълно нормално е да усещате това, което чувствате.

Какво представлява увереността? Как се губи и може ли да я изградим отново? Открихме, че знанието е сила и чувството на увереност идва от това да си добре информиран и да знаеш какво правиш. В този сайт може да откриеш много от отговорите на въпросите които те вълнуват. Всеки лесно би могъл да придобие увереност от собствени убеждения.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Съветник
Почувствайте своя сексапил

Скъпи читатели. Аз съм доста добре изглеждащ мъж и нямам проблем с жените. Но винаги ме е измъчвал факта, че...

Затвори