Бъдете оригинални и ангажирайте вниманието на групата жени – продължение

Тази публикация има 0 коментара

Как да впечатлите група жени? – част първа

Бъдете оригинални
Най-лошото нещо, което може да направите в тази ситуация е да се паникьосате. Така, че не го правете! Вместо това се разходете из „бърлогата на лъва“ с доверие, творчество и увереност.

Най-добрият подход е да им ангажирате вниманието с някакво забавление. Следователно, ще имате голямо предимство ако намерите подходяща тема на разговор, който би ги заинтригувал.
Не забравяйте, че това не е обикновена свалка. Ангажирането на вниманието на повече от една жена е по-сложно, така че трябва да възприемете всичко като очарователно преживяване, което в крайна сметка ще ви
отвори вратите към конкретната цел. Само не позволявайте да ви подхлъзнат като ви накарат да им купувате напитки или ви изнудят да кажете кое момиче предпочитате. Лесно е да се попадне в този капан, когато става въпрос за група момичета.

Разделяй и владей
Групата жени има господстваща власт над помещението, в което се намират. И колкото повече жени има в тази група, толкова тя се превръща в същински взвод. Разделянето и завладяването е най-добрият залог, но е
необходимо търпение и добра стратегия за игра.
Открийте лидера на групата. Определянето на водача ще ви позволи да разберете колко строго държи „подчинените“ си. Ако сте ги спечелили с оригиналния си подход и те са ви се доверили, няма да имате проблем с
целта си. Това е точният момент, в който трябва да направите своя ход. Спечелването на групата е единственият начин, който ще ви помогне да привлечете конкретното момиче в по-интимна обстановка.

Доведете подкрепление
Има сила в числеността. Ако се стремите към покоряване на по-голяма група, добра идея е да доведете и свои приятели. Те могат да ви помогнат да се освободите от напрежението като ви подкрепят или се забавляват с
другите момичета, докато вие съсредоточите усилията си към вашата красива цел. Това е печеливш сценарий и за двете групи, защото дамите ще намерят разнообразие от личности, с които да прекарат времето си.
И това ще е далеч по-интересно от това да комуникират само с един мъж.

Има едно важно правило: никога не се насочвайте към групата момичета с всичките си приятели наведнъж. Ще изглеждате като стадо разярени възбудени бикове. Първо вие се внедрете в групата с оригинален подход и след това започнете да въвеждате своите приятели един по един. Това е много по-добър подход.

Да се доближите до група жени е сложна задача, но не и невъзможна, особено ако имате повече практика. Спечелването на доверие е основната ви задача и това не е чак толкова трудно, ако имате правилен подход.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Запознанства и флирт
Как да впечатлите група жени?

Играчът винаги има нужда от повече практика и никога не му е излишно допълнително обучение. Когато се приближавате към група...

Затвори