Преждевременната еякулация и „90-секундният прозорец“

Тази публикация има 0 коментара

Не може да издържате дълго по време секс, колкото ви се иска? Това може и да не е от особено значение. Дори да издържите по-дълго и от режисьорската версия на „Inseption“, това не означава нищо, ако не сте
стимулирали партньорката си по правилния начин. Научете няколко ключови трика, които ще я накарат да постигне оргазъм само за няколко минути секс. Каква е тайната? Всичко се крие във времето.
Прочетете, за да научите как да контролирате преждевременната еякулация, като се възползвате от „90-секундния прозорец“.

Когато става въпрос за оргазми, мъжете и жените са много различни. Момчетата имат точка, която се нарича оргазмена неизбежност. Това е моментът, след който няма връщане назад.  Но жените нямат точка на оргазмена неизбежност. Всъщност много от тях твърдят, че може да „изгубят“ оргазма си, след като вече са били на ръба да го получат.

Това е моментът, в който идва „прозореца на женския оргазъм“. Това е време от минута и половина (известно още като 90 секунден прозорец), когато тя е близо до оргазма. И правилните ходове  в този момент, може да я накарат да достигне кулминация. Ето как:

Задайте настроение
Проучванията показват, че жените  стигат по-често до оргазъм, когато са в комфортна и спокойна обстановка по време на секс. Изследователи в Холандия са открили, че ключът към женската възбуда се крие дълбоко в чувството на спокойствие. В проучването са сканирани мозъците на мъже и жени по време на секс, с помощта на техника, наречена  позитронна емисионна томография (PET). Резултатите показват, че части от женския мозък, отговорни за обработката на страх, тревожност и голяма емоция се деактивират по време на секс. В пиковия момент по време на женския оргазъм, емоционалните центрове на мозъка се затварят и жената изпада в състояние подобно на транс. Така че, направете каквото можете, за да й осигурите спокойствие и по-малко стрес.

Съсредоточете се върху любовната игра
След това стимулирайте най-големият сексуален орган: мозъка. Изследванията показват, че жените фантазират по време на секс, вероятно, защото им помага да се отпуснат. Споделете гореща фантазия, със своето участие разбира се.
След психологичната любовна игра, преминете към сериозната физическа. Когато става въпрос за преждевременна еякулация, никога не забравяйте за любовната игра. Много от нас я приемат като предястие,
докато тя трябва да се възприема за основно. Обърнете внимания на клиторната стимулация повече, отколкото на вагиналното проникване. Повечето жени споделят, че получават по-бърз и силен оргазъм от
орален секс. Така че, започнете с любовна игра като и отдадете също толкова значение, като на вагиналното проникване.

Използвайте „90-секундния прозорец“ преди да загубите ерекцията си – втора част

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Процесът на еякулация – втора част

Какво представлява еякулацията при мъжа? - първа част Еякулата вече е преминала през всички процеси и  е в готовност. Когато...

Затвори