Използвайте „90-секундния прозорец“ преди да загубите ерекцията си

Тази публикация има 0 коментара

Преждевременната еякулация и „90-секундният прозорец“ – първа част

Обърнете внимание
Лесно е да потънете в собственото си удоволствие, но ако искате тя да получи оргазъм се съсредоточете и върху нея. Следете за напрежение в мускулите й, особено на ръцете, краката и таза. Ако не сте сигурни, може да я помолите да ви даде някакъв знак, когато наближи оргазма.

Не спирайте
Когато една жена е близо до своята кулминация, тя се нуждае от последователност, а не от промени. Продължавайте да използвате пениса си, ръката, устата, секс играчката или каквото използвате, за да осигурите постоянство в усещанията. Клиторният натиск е по-важен за нейното удоволствие, отколкото проникването.

Поставете я върху себе си
Когато е готова за полов акт, поставете я върху себе си. Това е най-добрата секс поза за подпомагане на женската кулминация, тъй като се осигурява и клиторна стимулация. Може да опитате и поза, в която вие сте
отгоре, като се съсредоточите върху дълбоко проникване, така че да упражнявате натиск върху клитора с таза си.

Отпуснете се и се наслаждавайте
Въпреки, че  е възможно да достигнете оргазъм едновременно, все пак е по-вероятно единият от вас да е първи. Ако става въпрос за преждевременна еякулация, това най-вероятно ще сте вие. Но не се притеснявайте толкова.
Възползвайте се от „прозореца“. Ще изгубите ерекцията си след около 90 секунди. А ако тя е попаднала в „прозореца“, ще може да я доведете до оргазъм, ако й предоставите съответната клиторна стимулация с таза си.

Когато достигне кулминацията си първа
А ако тя свърши първа? Насладете се на нейния оргазъм и поздравете себе си за добре свършената работа. Повечето жени имат вродена способност за множествен оргазъм, така че се залавяйте за работа.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Преждевременната еякулация и „90-секундният прозорец“

Не може да издържате дълго по време секс, колкото ви се иска? Това може и да не е от особено...

Затвори