Какво искат жените?

Тази публикация има 0 коментара

Мъжете са от Марс, жените от Венера – истината за Кучетата и Котките… има изобилие от книги и филми илюстриращи основните разлики между мъжете и жените.
Социалните условия генерират безброй предубеждения около предполагаемата женствена мистика. Мъжете са объркани от това какво очакват жените от тях и защо се държат по начина, по който се държат всъщност.

По-долу сме ви предоставили наръчник, предназначен за всички „кучета“, които смятат, че жените са от друга планета, независимо дали това е Венера или Уран.

Необходим отказ от отговорност: Изключително важно е да се отбележи, че въпреки сходството между всички жени, всяка една от тях е уникална. Приемете тази статия като ръководство и ще разберете по-добре срещуположния пол.

Знанието е сила
Така казва Франсис Бейкън през 1597г. в стремежа си си за по-добро разбиране на женския пол, но и като емпиричен акцент в областта на науката. Но все пак няма доказателства, че британският философ е бил хит сред дамите.
Поуката е, че „за да познаваш жената, трябва да познаваш жената“. За тези, които се нуждаят от допълнително разяснение, ще кажем, че да знаеш как дамата ти предпочита кафето, съвсем не е достатъчно да разбереш
какво иска и очаква. Знанията необходими за нашата цел се крият дълбоко в индивидуалността.
Опитайте се да откриете същността на жената до себе си, нейните чувства, настроения, вкусове и темперамент. Придържайте се към тях, но без да правите компромис с мъжкото си самочувствие разбира се.

Разкриване на мистерията около жените
Това може би ви изглежда по-скоро като „Мисията Невъзможна“, но ако решите да се впуснете в начинанието, може и да разкрийте някоя от мистериите.
Упражнението представлява игра, която повечето жени искат да играят, за да се ласкаят. За да успеете, ще ви трябва усет за наблюдение, остър ум и търпението на Йов.
Женската мистика е качество, което много жени определят за дизайн. Тя им осигурява въздушна тайнственост, която ги кара да се чувстват по-привлекателни. А и по този начин успяват да държат потенциалните си
ухажори в очакване.

Разочароващо е може би, но в никакъв случай обезкуражително. Ако сте наясно с всичко това, може да обърнете нещата във ваша полза и битката ви да бъде спечелена. Представете си,че жената е като отворена книга.
А сега помислете за предимствата да сте с някого, който изисква повече усилия за откриване на фините му щрихи.
Играта на котка и мишка може да бъде забавна и удовлетворяваща. В крайна сметка, най-сладкият плод е най-трудно достижим.

Проникнете по-дълбоко в душата й
И все пак трябва да сте внимателни, ако желаете да разкриете женската мистика. Ако предпочитате да си изясните това, не предприемайте рискове и бъдете предпазливи.
Ключът към успеха е да усещате нещата. Трябва да правите разлика между това дали на нея й е приятно да се ровите из дълбините на душата й или тактично се опитва да ви пропъди от там.

Какво искат жените? -втора част

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Запознанства и флирт
Добрият външен вид излъчва увереност пред жените – продължение

Как да привличаме жените с увереност - първа част Поддържан външен вид Добрият външен вид е абсолютно задължителен, ако искате...

Затвори