Какво искат жените? -втора част

Тази публикация има 0 коментара

Какво искат жените? -част първа

Четете, възприемайте и реагирайте
Тези три думи ще ви помогнат да елиминирате „мините“ в душата й. Ако тактиката ви се окаже успешна, дълго време ще се радвате на нейното внимание. На свой ред може да получите, това което сте искали.

Макар, че ви съветваме да бъдете себе си, имайте предвид, че може да има моменти, в които жената би искала да бъдете някой друг. Така, че се научете да четете сигналите, които ви изпраща.

Ако не може да ги доловите, значи не търсите достатъчно усърдно. Няма жена, която да не изпраща подобни знаци, освен ако не е монахния. Дали пък не иска вие да поемете нещата в свои ръце?

Колкото и да твърдят, че са независими, всички жени обичат властните мъже. Просто трябва да знаете къде е границата. Но да бъдеш мъж, не винаги означава, че трябва да контролираш ситуацията. В друг момент може да иска от вас да бъдете малко по-пасивен.

След като веднъж сте се захванали, трябва да реагирате на ситуацията и да успеете да прочетете нейния отговор. Ако сте постъпили мъдро, няма да бъдете разочаровани.

Секс приключение
Не обсъдим ли темата за секса, означава, че нищо няма да разберем за жените. Факт е, че няма формула, когато става въпрос за жени и секс. Ако сте открили начин да накарате на една жена да й омекнат коленете, не означава, че друга ще реагира по същия начин.

Когато става въпрос за секс, имайте предвид, че жените обичат да бъдат различни. Разнообразете рутината. Не забравяйте да поднасяте различни неща всеки път.
Много мъже са в голяма заблуда и си мислят, че винаги знаят кога една жена иска секс и как точно го иска. Ако смятате, че всеки женски коментар, поглед или жест е предназначен за ваша възбуда, имате сериозен проблем.
Въпреки, че ви се иска да я сграбчите и да я отнесете в „пещерата“ си, по-добър успех ще имате ако изберете варианта флирт, закачки и остроумие.
Като мъж трябва да осъзнаете, че женският сексуален апетит е по-силен от вашия. Просто се нуждае от правилния подход, за да го задействате.

Единственото правило
Като заключение може да кажем, че когато става въпрос за разбирането на жените, правилата са прости – няма такива. Бъдете подготвени за всичко и свикнете с мисълта, че тази история може и да не се повтори.
Но най-вече разчитайте на чудесата, които може да сътвори комуникацията, а слушането е също толкова важно, колкото говоренето, ако не и повече.

Повечето жени ще се разкрият пред вас с течение на времето, ако се придържате към режим „диалог“. В крайна сметка, ако не знаете какво иска, винаги може да я попитате. Просто се подгответе за допълнително объркване, когато чуете отговора.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Запознанства и флирт
Какво искат жените?

Мъжете са от Марс, жените от Венера - истината за Кучетата и Котките... има изобилие от книги и филми илюстриращи...

Затвори