Справяне с психогенната импотентност

Тази публикация има 0 коментара

Психогенна Импотентност или Безпокойство при секс – първа част

Какво е решението за справяне с психогенната импотентност

Всичко, което може да направите е да не се тревожите! Разбира се, по-лесно е да се каже, отколкото да се направи.

Ето и няколко тактики:

1) Първо седнете, прочетете и се опитайте да разберете всичко. Осъзнали ли сте механизма, може да се каже, че сте направили първата стъпка към успеха. Най-малкото може да се успокоите, че не се случва нищо страшно с вас.

2) След това трябва да се опитате да преобърнете този поведенческо-познавателен цикъл, който сте задали. За да постигнете това ви съветвам да използвате няколко стратегии като една от тях е да превъзмогнете
притеснението си, чрез сблъскване с най-големите си страхове. Това е известно повече като Техника за Емоционална Свобода (ТЕС).
Мислете за проблема си. Опитайте се да изговаряте мислено най-страшните неща, които могат да ви сполетят. Например: „Аз никога няма да правя секс с момиче, защото пенисът ми омеква!“, (това си го казвате по време на половия акт). „Аз никога няма да имам пълноценна връзка с момиче, защото не мога да стигна до ерекция“ и т.н. Ако се сблъскате със страховете си, докато правите секс, успеете да запазите ерекцията си през това време и всичко завърши благополучно, това означава че сте на път да преодолеете проблема си, защото психически ще докажете на себе си, че може да се справите.

Това са само основните неща. Може да промените всичко в рамките на няколко минути и веднага да започнете да бележите добри резултати. По-сложните емоционални характери вероятно ще изискват повече усилия, но знайте, че може да направите куп добри неща за себе си чрез тази стратегия.

След като веднъж сте успели, ще забележите, че от тук нататък, проблемите ви вероятно ще намалеят с до. Продължавайте с тази стратегия, докато не сведете провалите до нула.

Когато усетите, че сте преодолели тревогата свързана със страха ви от загуба на ерекция, може да започнете да се самоубеждавате позитивно на ум:  „Всъщност, пенисът ми е толкова голям и твърд, че няма причина
да не задоволи и най-претенциозната жена“.  Работете в тази посока и ще успеете да изтриете целия негативизъм, който сте си били създали.

3) Ако сте осъзнал, че притеснението ви влошава нещата, просто не приемайте толкова на сериозно самия акт. Научете се да забавяте процеса и да се наслаждавате максимално на партньорката си.
Успокойте темпото, целувайте я, галете я, правете й орална любов и ще видите как неусетно пенисът ви ще се е втвърдил като камък. Колкото по-просто и спокойно действате, толковапо-бързо ще откриете своя потенциал. След като вече сте се втвърдил, не мислете колко бързо трябва да действате, за да не спадне. Тази мисъл ще предизвика тревожност у вас, а знаете какво ще последва от това. Просто не си поставяйте за цел да отбелязвате точки, а го карайте по-спокойно и се откъснете от всякакви мисли. Ключът за това да бъдеш добър любовник е да се научиш да се откъсваш от мислите си!

4)Ако вземете нещо като Виагра, Циалис или Вимакс, може да преодолеете първоначалния си страх. Те могат да ви помогнат за достигане до пълна ерекция. А когато придобиете увереност и успеете да прекъснете негативната обратна връзка, повече няма да се нуждаете от стимуланти.

Сам изберете стратегията си, за да се отървете от безпокойството по време на секс.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса, Секс
Психогенна импотентност или безпокойство при секс

(Изпратено от: Metaltem) Физиология на Ерекцията Нервната Система е изградена от две части: Симпатикова нервна система (СНС) и Парасимпатикова нервна...

Затвори