Доведете я до оргазъм със стил

Тази публикация има 0 коментара

Как да я докарате до оргазъм след като вече сте достигнали своя – първа част

3. Докарайте я до оргазъм с пениса си
Понякога, след като сте достигнал до оргазъм, вашият пенис продължава да е полутвърд още няколко минути. Може да използвате този момент за да доставите насладата, ако й е трябвало още малко да достигне до оргазъм.

След като еякулирате, изчакайте около 30 секунди, защото пенисът ви ще е прекалено чувствителен. След това, ако е все още е твърд, може да проникнете в нея отново. Ако е била близо до оргазъм, това време най-вероятно ще е достатъчно. А е възможно и отново да постигнете пълноценна ерекция.

4. Гледайте порно заедно
Ако вече сте свършил, но искате отново да постигнете ерекция и да продължите със секса си пуснете порно. Може да си поиграете един с друг, докато се възбудите отново.

За да избегнете неловкия момент на изчакването, подгответе филма предварително, за да не се налага да ставате от леглото и да разваляте настроението.

5. Убедете я да продължи сама
Ако сте сигурен, че ще й допадне идеята, убедете я да продължи сама, докато я наблюдавате. Това е добра възможност да разберете по какъв начин обича да бъде стимулирана. Мастурбирайки, тя ще ви покаже колко бързо и колко силно обича да бъде докосвана.

Доведете я до оргазъм със стил
Приемете, че не винаги може да контролирате ситуацията, колкото и да ви се иска. Без значение колко доволен и изтощен сте, с гордост и увереност продължете и докарвайте партньорката си до екстаз.
Няма по-велико нещо от това, да намерите начин как да я карате да получава оргазъм, независимо, че вече сте свършил.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Как да я докарате до оргазъм след като вече сте достигнали своя

"За да хванете точния ритъм, имайте предвид, че не трябва да свършвате доста преди нея" Стигнали сте до оргазъм и...

Затвори