Качество на ерекцията – основни характеристики

Тази публикация има 0 коментара

(Изпратено от: Metaltem)

За по-голяма яснота нека първо дефинираме ЕК.  Това е нов термин, който въведох съвсем скоро и е важно да се знае какво точно означава.

ЕК са основните характеристики на Еректилните Качества. Някои от основните качества са следните:

  • Лесно постигане на ерекция (колко лесно се случва)
  • Честота на ерекция (колко често се случва)
  • Твърдост на ерекцията
  • Рефрактерен период (колко бързо може да се втвърди пениса отново след еякулация)
  • Среднощно и сутринно втвърдяване

Оценката на вашите ЕК трябва да е общата сума на всички тези показатели, взети заедно. Може една или две категории да претърпяват временен спад. Но ако останалата част от показателите не са променени, значи няма проблем. Например по-младите може да са нервни при среща с ново момиче и да изгубят ерекцията си от притеснение, но ако на сутринта пенисът е като камък, явно е ставало въпрос за нервност при конкретната среща и това на практика не е реален спад в ЕК.

Ако спадът на съответния показател е реален, това обикновено повлиява и на останалите показатели в този момент. Същият ефект се наблюдава и в обратната ситуация (ако имате реално подобрение на някой от
показателите). Така, че вие трябва да оцените вашите ЕК като сбор от всичко това.

ЕК (еректили качества)

Имайте предвид, че за някои мъже това ще е изглежда съвсем очевидно, но за други ще е съвсем нова концепция. Подходящите тренировки за увеличение размера на пениса ще ви помогнат за получаването на по-силни и чести ерекции!

Ако това е нещо ново за вас е по-добре да четете внимателно.

Не при всички мъже постигат моментални резултати от тренировките за пенис. При едни успехът идва бързо и лесно, при други е необходимо малко повече време, за да отбележат подобрение.

За последните две категории трябва да ви дам един много важен съвет. Значително подобрение на ЕК е нещо, което може да постигне всеки, освен ако не сте човек, който по принцип има лесно постижими, чести и силни ерекции.

За останалата част от нас, тренировките за пенис могат да увеличат твърдостта, честотата и лекотата на ерекцията. Ако разбира се е извършват правилно!

Какво правят тренировките за пенис? Правилно стимулиране на коефициента на регенериране.

Ако получите значително подобряване на ЕК, шансовете виза по-нататъшен успех в увеличаването на размера са много големи.

Почти никога не съм се натъквал на някого, който да не е отбелязал успех в това начинание след като е подобрил своите еректилни качества.

Така, че ако не забележите резултат първоначално, не се отчайвайте, а се постарайте на първо място да постигнете подобрение на своите ЕК. Уверявам ви, че след това шансовете за успех ще са по-големи.

Как да го направя?

Ако в момента правите упражнения за уголемяване на пениса и не сте подобрили своите ЕК или още по-лошо, ако сте ги влошили, дайте си почивка 2-3 седмици и не правете абсолютно нищо.

Ако сте се  упражнявали достатъчно, ще забележите след около седмица, че вашите еректилни качества се подобряват. Този прогрес може да продължи до няколко седмици, след което бавно ще започне да намалява. Това е момента, в който трябва отново да започнете с вашите упражнения за уголемяване.

Бих ви предложил една много проста схема за поддържане на резултата: 5 минути Челик  и 5 минути Кегел всеки ден (упражненията на Кегел са особено важни).

Припомнете си какви са били вашите най-върхови постижения на ЕК и се уверете, че поддържате това ниво постоянно. Или най-малкото не му позволявате да претърпи спад за повече от 1 ден.

Това трябва да се превърне във ваша опорна точка. Ако установите, че упражненията за уголемяване подобряват вашите ЕК, това би било чудесно. Вече знаете механизма за постигане на добри резултати и трябва постоянно да се стремите
към най-високите си постижения в ЕК. Това стои в основата на успеха за увеличаването на размера.

Сега може бавно да подобрявате своите ЕК както и когато намерите за добре чрез начин, след който да виждате резултат. Единственото, което искам да отбележа е, че ако не получите добра ерекция след края на упражненията, вероятно сте прекалили с тях.

(Тежестите могат да са изключение, но бих казал, че ако на следващия ден не си върнете изходните ЕК, най-вероятно прекалявате с тежестите и времето,за което ги използвате.)

Моето лично мнение, базирано на опит е, че среднощните ерекции не показват само, че сте прекалили с упражненията. Вярвам, че това показва по-стабилни резултати. Когато собствените ми ЕК са на върха, буквално часове наред през нощта, пенисът ми е в състояние на ерекция. Понякога дори се будя от това.

Когато съм прекалил с упражненията, почти не получавам ерекция през нощта. Тези преживявания според мен играят роля в стабилността на резултатите.

Така че, ако сте от онези мъже, които не отбелязват големи постижения и претърпяват спад в своите ЕК, помислете дали обръщате внимание на всички показатели.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса, Пътеводител за уголемяване на пениса
Откриване на мъжкия мускул отговарящ за ерекцията и еякулацията

Ако се изпълняват правилно и последователно упражненията на Кегел няма значение как точно ще наричате мускулите, които взимат участие в...

Затвори