Секс тренировки за издръжливост и сила – втора част

Тази публикация има 0 коментара

Как да тренираме мускулите си докато правим секс – част първа

Оставете я да води
Въпреки, че в тази поза, ще се натовари повече, определено ще има полза и за вас. Докато тя е отгоре, вие може да свиете коремните си мускули чрез повдигане на глава и шия от повърхността.
Е, не започвайте да правите коремни преси, както си му е реда, но се повдигнете по този начин за период от около 10 секунди и след това се отпуснете.

Не е необходимо буквално да вдигате главата си от леглото, а се опитайте да напрегнете коремните си мускули по начин, който ви се струва приемлив.

За какво работите?
За преса

Еквивалент във фитнеса:
Коремни преси

Нека отново бъдете отдолу
Да, знаем, че нямате голяма полза от тази поза. Естествено, че ако просто си лежите, докато партньорката е върху вас нищо няма да постигнете. Тази поза е малко по-интересна и ще се изненадате колко полезна може да е за вас във физически аспект.

Това, което трябва да направите е да пренесете тежестта си върху петите и да повдигнете тялото си, така че коленете ви да са сгънати под 90 градуса ъгъл. Само главата, раменете и краката ви трябва да докосват повърхността.

За какво работите?
За стягане на седалищни мускули
За прасци

Еквивалент във фитнеса:
Клекове
Подскоци

Това са само някои от позите, които може да включите в секс тренировките си. Ако искате да запазите вашите издържливост и сила и едновременно с това да впечатлите партньорката си, прилагайте тези интересни и вълнуващи пози.

Как да сте сигурни, че наистина работят? Ако на следващият ден чувствате натоварени тези групи, за които сте работили, това е явна индикация, че сте правили сексуална гимнастика. Също така, ако се изпотите прекомерно по време на акта, означава че сте се натоварили подобаващо. И така до следващия път, в който ще съчетаете тренировки със секс.You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Бодибилдинг, Секс
Как да тренираме мускулите си докато правим секс

Вместо да ходите на фитнес и да се чувствате твърде изморен след това да правите секс, защо не се опитате...

Затвори