Как да тренираме мускулите си докато правим секс

Тази публикация има 0 коментара

Вместо да ходите на фитнес и да се чувствате твърде изморен след това да правите секс, защо не се опитате с един куршум да ударите два заека? Забравили сте да посетите залата днес? Направете си тренировката в леглото заедно с вашето момиче.

Не разбирайте погрешно. Чувственото и бавно правене на любов е чудесно и романтично изживяване, но понякога гимнастическият секс, може да замени интензивните упражнения от фитнеса и едновременно с това да ви донесе незабравими усещания.
Не само, че ще сте достатъчно добър, осигурявайки завидни техники и пози в леглото, но и ще ви позволи да направите еквивалентна тренировка на тази във фитнеса.

Вдигнете я
Ако приемем, че жена ви тежи поне 25 кг по-малко от вас и имате тренирани мускули, вдигайки я в разгара на секса определено ще я впечатли и едновременно с това ще ви тренира.
Вдигнете партньорката си за бедрата, така че тя да обвие крака около кръста ви. Свийте леко коленете си, сложете ръце под бедрата си и бавно се повдигайте. Без дори да се опитвате, ще увеличите своята издържливост и ще тренирате мускулите си.

За какво работите?
Повдигайки я нагоре-надолу с ръце ще тренирате бицепсите си.
А клековете и изправянията в тази поза ще подсили прасците.

Еквивалент във фитнеса:
Упражнения за бицепс
Клекове и подскоци

Секс върху масата
Предполагаме няма да ви е за първи път, но сега ще има малка промяна. Поставете партньорката върху масата или на друга равна повърхност, която ще я позиционира на нивото на пресата ви.
Докато сте в права позиция прехвърлете тежестта на тялото си върху предната част на стъпалата (пръстите на краката ви). Идеята само пениса и вагината да са в контакт ще донесе невероятно удоволствие и на двама ви. Може да си почивате стъпвайки на цяло стъпало, когато поискате,  но все пак се опитайте да не го правите.

За какво работите?
Стъпвайки върху пръстите на краката си ще тренирате прасците.
Заставайки на цяло стъпало ще натоварвате подколянното сухожилие.

Еквивалент във фитнеса:
Тренировка за прасци
Клекове и подскоци

 

Следва: Секс тренировки за издръжливост и сила – втора част

 

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Бодибилдинг, Секс
Убедeте я да участва в тройка – втора част

Секс тройка - убедите своята партньорка да се съгласи - първа част Поинтересувай се от лесбийските жаргони Кажете й нещо...

Затвори