Убедeте я да участва в тройка – втора част

Тази публикация има 0 коментара

Секс тройка – убедите своята партньорка да се съгласи – първа част

Поинтересувай се от лесбийските жаргони
Кажете й нещо от рода на „Бих се радвал да гледам как те целува друга жена“. Това би я поласкало и ще я предразположи към ситуацията, в която вече не сте само двамата. Ще ви е от полза, когато пожелаете
да се включите към играта. Ако е отворена към това, по време на акта би се концентрира върху фантазиите си и ще се отдаде на вълнението и удоволствието, вместо да си мисли: „Моя мъж го прави с друга“.

Вашата задача е да я убедите, че не искате да правите секс с друга жена (дори това да не е вярно), че единственото ви желание е да видите какво е да си две жени едновременно.

Ако имате достатъчно късмет и вече сте я накарали да се съгласи, то следващата стъпка е да я оставите сама да направи избора на другата партньорка.
И не забравяйте: Не настоявайте да правите тройка с жена, която е значително по-привелекателна от вашата.Това ще я накара да се усъмни в чистите ви намерения и може да се отрази на бъдещите ви отношения.

Отрицателни последици
Когато правите първата крачка към сексуалната игра включваща и друга партньорка, вие трябва да сте наясно с всички негативи, до които може да доведе.

Вие сте извън играта. Това е напълно възможно. По време на сексуалния акт, двете жени са толкова задълбочени в доставянето на взаимно удоволствие, че е възможно да забравят за вас. Уверяваме ви, че това се случва по-често отколкото предполагате.

Осъзнавате, че тя играе за другия отбор. При някои жени това трудно се прикрива, до като в един момент по време на любовното забавление вие не забелязвате, че тя обръща повече внимание на своя пол отколкото на вас.

Става прекалено ревнива. Възможно е с вниманието, което ви отделя другата участничка в играта или вниманието, което вие й отделяте да провокирате ревността на вашата партньорка.

Вие ставате изключително ревнив. Ако се окажете в ситуация, в която сте непрекъснато пренебрегван, много скоро ще осъзнаете, че сте излишен.

Връзката ви се разпада. Това е възможно, когато тя разбере, че в третия участник в играта има много по-подходящ сексуален партньор за вас. Това може да я накара да се оттегли.

Това са част от малките хитрини, които можете да приложите, когато искате да убедите вашата партньорка да участва в тройка. Но все пак не забравяйте, че това може да бъде колкото приятно,
толкова и рисковано начинание.П реди да предприемете каквото и да било, се уверете в това, което искате.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Секс тройка – убедете своята партньорка да се съгласи

Върха във взаимоотношенията на съвременните двойки, които са склонни да експериментират с нови неща и да знаят до къде могат...

Затвори