Секс тройка – убедете своята партньорка да се съгласи

Тази публикация има 0 коментара

Върха във взаимоотношенията на съвременните двойки, които са склонни да експериментират с нови неща и да знаят до къде могат да стигнат е именно участването в тройка. Ако е добре изпълнен, този полов акт може да
даде на много двойки възможността да развият своя творчески потенциал и плътски удоволствия.

Така, че бихте ли искали да склоните партньорката си да включите и трети участник в сексуалната си игра? Тази цел може да се окаже изключително трудна. Но все пак ако една жена е с отворено съзнание към нови преживявания, това не би представлявало особена трудност.

Тройките не са за всеки
Преди всичко ако вашата партньорка не е сексуално разкрепостена, то тогава е малко вероятно да доведе трети участник вкъщи в скоро време. Ако не обича да свършвате върху нея или още по-лошо
дори не харесва да ви прави фелацио, то това са индикатори, които предполагат, че шансовете ви за тройка клонят към нула.
В края на краищата ако тя отказва да прави анален секс с вас би ли приела това да го направи с друга жена във вашата спалня?

Лошата новина за мъжете е, че малко жени биха пуснали потенциална заплаха в леглото, в което правят секс с мъжа си. Ако познавате приятелката си добре, то бихте и описали ситуация, в която друга жена я задоволява орално, докато вие сте в позицията на наблюдател.

Удвоете удоволствието
За тези, които са сигурни, че партньорката им би се запалила по идеята за още една гореща мацка в леглото ето малък съвет който може да ви бъде полезен.
Преди всичко не забравяйте, че не трябва да действате прекалено ентусиазирано защото в противен случай вашата партньорка би си помислила, че й казвате: „Скъпа нали нямаш нищо против да ти изневеря с друга – с твое позволение разбира се?“
Без значение какво ще последва постарайте се да убедите вашето момиче, че то е най-важно за вас.

Започнете постепенното обсъждане на вашите общи сексуални фантазии. Направете така, че тя да разбере какво ви вълнува и кое ви кара да изпитвате удоволствие. Когато момента, в който тя вече е съгласна и другата
жена е пристъпила прага на вашата спалня, не казвайте нищо от сорта на: „Винаги съм искал да правя секс с две жени едновременно“. Бъдете сигурен, че нещата в този момент може и да приключат.

Убедeте я да участва в тройка – втора част

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Секс
Според учени размерът на пениса има значение

Противно на често срещаното твърдение, че размерът няма значение, се оказва, че не е точно така. За някои жени и...

Затвори