Физически показатели (ФП) за увеличаване размера на пениса

Тази публикация има един коментар

(Изпратено от: Metaltem)

След прочитането на различни мнения относно увеличаването размера на пениса при мъже използвали метода на упражненията, стигнах до извода, че са на лице физически показатели ( ФП ) които могат да ви ръководят
по време на този процес.

При физическите показатели се наблюдават промени във вида на пениса при прилагането на методите за неговото увеличаване. Всеки, който ги е практикувал е видял положителния резултат от тях.
Личните ми наблюдения ме водят на мисълта, че все още твърде много мъже не са опитвали и дори не са се възползвали от безплатната информация, която могат да открият.
Шансовете за успех при изпълняването на упражненията за увеличаване на пениса значително могат да се подобрят ако разберете какво точни ви казва вашето тяло.

Нека разграничим физическите показатели  (ФП) на три категории. Негативни, Положителни и Неутрални.

Негативните ФП са на лице, когато сами усетите резултата от тях. Обикновено те са съпроводени със силно усещане на напрежение, което е знак, че сте „претренирали“. В този случай е необходимо да намалите упражняваната и силата за тяхното изпълнение.

Положителни ФП са тези, при които резултатите настъпват сравнително бързо и е на лице е видимо увеличаване на размера.
Неутрални ФП можем да наречем тези, при които е трудно да се определи дали са положителни или отрицателни. Те могат да бъдат посочени като неутрални защото понякога се наблюдават индикатори от първия тип, а в
някои случаи от втория. Дали те ще са неутрални зависи единствено от вас.

Нека започнем с някои определения относно отрицателните ФП

 • болка
 • намаляване на сутрешната ерекция
 • намаляване твърдостта на ерекцията
 • изтръпване
 • обезцветяване на кожата
 • намаляване на размера

Сега нека разграничим положителните ФП

 • усещане за дебелина на пениса през целия ден в отпусната състояние
 • увеличаване на сутрешната ерекция
 • увеличаване твърдостта на ерекцията
 • увеличаване на нормалния размер

Неутрални Физически Показатели

 • временно свиване на пениса след изпълняване на упражнения за увеличаване на размера
 • зачервяване
 • поява на малки петънца
 • лека болка в областта на пениса
 • временно увеличаване на размера до няколко часа

От всички ФП без значение дали е на лице увеличаване или не, ще споменем малко по късно. Увеличаването или намаляването на размера ще е крайния резултат, който ще е знак за това колко ефективни сте били.

Нека използваме един пример за тези Физически Показатели.

Да предположим, че сте начинаещ и първоначално започвате с пет минутно загряване на пениса последвано от пет минути упражнението Челик. Първото нещо, което се наблюдава, е че в отпуснато състояние има усещане за плътност. Наблюдава се и леко зачервяване, както и подобряване на сутрешната ерекция. Възможно е и да се наблюдава леко свиване. Това е комбинация от неутрални и положителни ФП, но когато сутрешните ерекции станат по-чести, може да се приеме, че ФП са по-скоро положителни. В този момент  всеки начинаещ е добре да изпълнява упражнението с еднакво  времетраене, което да се запази в рамките на една до две седмици.

Ако до две седмици ФП са едни и същи и не е на лице увеличаване на размера е необходимо да се увеличи както времетраенето, така и прилаганата сила. Защо ли? След като няма отрицателни физиологични показатели
и липсва увеличаване на размера, най-разумното нещо, което може да се направи е продължителността на изпълнение  да бъде увеличена с 10 минути.

Растежа за повечето от нас е тънката граница между твърде много и твърде малко

Нека се върнем към начинаещия, който току що е увеличил прилагането на техниката Челик на 10 минути и все още няма негативни ФП. Това показва, че той все пак не е достигнал до претрениране, което в този случай е добре. Да приемем, че две седмици след началото на упражнението, той е увеличил своя размер с 0,5см. Това е отличен резултат и е знак, че не бива да се увеличава времето и честотата, до като няма застой в растежа. Само тогава може да се увеличи прилаганата сила и времето на изпълнение.

Физически показатели за увеличаване размера – втора част

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

1 Коментар за "Физически показатели (ФП) за увеличаване размера на пениса"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Anonymous
Гост
Anonymous
5 години 8 месеца преди

Това е е много добър практически пътеводител за успешно увеличаване на размера!
Основното което трябва да се знае е, че за да накараш своя пенис да расте не бива да го претоварваш. Промяната не може да се случи бързо!

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
CLOSE
CLOSE
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса, Пътеводител за уголемяване на пениса
Даоистки техники за уголемяване на размера – втора част

Даоистки техники за уголемяване на половия член - част първа Мантак Чиа - един от най-изтъкнатите лекари и последователи на...

Затвори