Даоистки техники за уголемяване на размера – втора част

Тази публикация има 0 коментара

Даоистки техники за уголемяване на половия член – част първа

Мантак Чиа – един от най-изтъкнатите лекари и последователи на Даоизма, дава конкретни препоръки за удължаване на пениса в книгата си „Тайните на любовта“.

Вдишайте дълбоко и задръжте въздуха в гърлото си. След това преглътнете, напрегнете се и се опитайте да отведете въздуха в стомаха. Той не трябва да остане в гърдите ви. След това въздухът, който ще е под
формата на кълбо енергия трябва да достигне коремните мускули. Стигайки до дъното на перитонеума, ще премине в пениса.  В този момент хванете члена си с първите три пръста на лявата ръка и задръжте
енергията до точката на Гу Ин, разположена между ануса и скротума. Това няма да позволи на въздуха да се върне обратно в тялото. Сега цялата въздушната енергия е съсредоточена в пениса.

Върнете се към нормално дишане без да махате трите пръста от точката. С другата ръка започнете да масажирате члена си. Чрез нежни ритмични движения започнете да го издърпвате напред и назад, като повторите това упражнение 36 пъти. Нека възглавничката на палеца е върху горната част на главата му. Може би ще стигнете до ерекция. Ако това не се случи, не се отчайвайте, а продължете с упражнението, докато не усетите, че членът ви се уморява.

Стиснете с дясната  ръка основата на пениса и бавно я придвижете 2,5 см напред. По този начин енергията на въздуха ще остане заключена в пениса и по-специално ще се концентрира в главата му. Продължавайте да притискате и да управлявате кръвта, която нахлува, докато всичко се втвърди. След това го огънете надясно и направете въртеливо движение в посока на часовниковата стрелка и обратно. Трябва да повторите упражнението 36 пъти. В същото време поддържайте настиска, за да не позволите на потока да напусне областта .

Този масаж ще е от полза за цялата пикочна система, включително за пениса, простатата, кръвоносните съдове, нервните влакна и дори за бъбреците. Енергията от вътрешните органи се предава на пениса и по този начин значително се укрепва неговата функционалност. В края на упражнението, леко потупайте пениса си 36 пъти в дясното бедро, а след това в лявото. През това време не освобождавайте енергията от него.

Най-накрая Чиа препоръчва да потопите члена си в топла вода и да останете така 1 минута. Той твърди, че тази процедура ще помогне на организма да усвои енергията на „Ян“, което ще доведе до удебеляване.
Според него, ако човек се ангажира с тези упражнения всеки ден в продължение на 1 месец, може да увеличи значително обиколката на своя пенис. А за допълнително удължаване зависи от структурата му.

Заключение

Този тайнствен начин от една страна е много привлекателен, но от друга има някои съмнения за неговата ефективност. В Изтока има различни лечебни техники към които Западът се отнася с известно пренебрежение (акупунктура, билкови лекарства, медитация). Но постепенно започваме да се убеждаваме, че тези техники наистина имат стойност за всички нас.

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса, Пътеводител за уголемяване на пениса
Даоистки техники за уголемяване на половия член

Съгласно условията на Даоизма сексуалността трябва да предаде смисъл на израза "ръка за ръка", за да се постигне истинска хармония...

Затвори