Даоистки техники за уголемяване на половия член

Тази публикация има 0 коментара

Съгласно условията на Даоизма сексуалността трябва да предаде смисъл на израза „ръка за ръка“, за да се постигне истинска хармония в сексуалните отношения. Когато мъжки член проникне в по-широка и дълбока вагина, той ще се чувства неудобно и този факт може да доведе до не задоволяване и на двамата партньори. В такъв случай се препоръчва взимане на специално отношение по въпроса, което може да доведе до уголемяването на мъжкия полов член.

Дихателни техники в съчетани с  упражнения

Хванете пениса си с дясната ръка, а с първите три пръста на лявата го изтегляйте с притискане наред. Другите упражнения включват въртене на члена в състояние на ерекция по часовниковата стрелка и обратно, като  това трябва да се случва в неговата основа. Ако в продължение на 1-2 месеца  изпълнявате стриктно и редовно всички упражнения, може да увеличите размера на своя пенис с около 2 см.

Д-р Стивън Ченг твърди, че по този начин може да се промени и формата и размера на пениса. Той е на мнение, че членът с правилна форма, може да има невероятно въздействие върху партньорката и да доведе до нейното пълно удовлетворение.

Най-добрата форма за пенис е така наречената „гъба“. Главата на пениса е по-голяма в сравнение с останалата му част и по този начин се постига по-голяма стимулация чрез  перфектно и ефективно масажиране на влагалището и шийката на матката.

Членът, който доставя най-малко удоволствие е така наречения тип „молив“. Структурата му представлява малка триъгълна глава, която е по-тясна от ствола. С тази форма на  пениса е трудно да се достигне ефективно вътрешността на жената. Но не се отчайвате, ако имате пенис с тази форма, защото винаги може да я промените.

Според д-р Ченг, за да се постигне постепенна промяна на формата, трябва да се приложат три упражнения:

1. „Доене“ на пениса. Стискайки го се увеличава притока на кръв към главата , която по време на упражнението трябва да бъде изцяло изпълнена с кръв. Постепенно тя ще започне да се разширява и в края на цикъла упражнения ще е заела желаната форма „гъба“.

2. Стиснете ствола на пениса, докато се втвърди като камък. След това отпуснете. Това упражнение води до по-стабилна и надеждна ерекция.

3. След като приключите с първите две упражнения, които трябва да траят няколко минути, седнете на стол със стабилни крака на пода и разтворете широко колената си. Хванете пениса в основата и започнете да прилагате леки удари първо върху едната, а после върху другата страна на главата. Не трябва да го правите прекалено леко, но не и толкова силно, че да си причините дискомфорт или болка. Това упражнение постепенно довежда до втвърдяване и нарастване на главата. Ще подобри формата, но ще доведе до лек спад в чувствителността й. Това позволява на един мъж да прави секс много по-дълго време, защото се забавя момента на еякулацията, а това от своя страна води до по-мощно изригване при оргазма.

Следва:  Даоистки техники за уголемяване на размера – втора част

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

Напиши първия коментар!

avatar

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Всичко за пениса, Пътеводител за уголемяване на пениса
Комбинирани методи за увеличаване размера на пениса

Тази статия обяснява една усъвършенствана концепция за увеличаване размера на пениса, чрез комбинация на два или повече метода за уголемяване....

Затвори