Клитор и Г-точка

Тази публикация има 2 коментара

Последното нещо, което искате да направите, ако сте се изгубили е да питате за посоката. Особено ако самите вие не познавате пътищата в спалнята. Никой не твърди, че женското тяло е ясна книга без загадъчни тайни, така че не трябва да се чувствате зле, ако помолите за някои насоки, които биха ви помогнали да доставите удоволствие на своята партньорка.

Най-простото нещо, което трябва да направите, за да достигне вашата дама оргазъм е да стимулирате Г-точката и клитора й. Тези области се нуждаят от особено внимание, ако искате да й доставите уникални усещания. Заслужава си да научите повече неща за тази специфична точка и клитора, така че продължавайте да четете, ако искате да задоволите своята партньорка.

Клитор

Какво е това?
Клиторът е единственият орган в женското тяло, който е предназначен изцяло за физическо удоволствие и е физиологичен еквивалент на главичката на мъжкия пенис. Изпълнен е с нервни окончания и е много чувствителен на допир.

Къде се намира?
Разположен е в гениталната област точно над отвора на вагината и представлява малка издатина, която става по-изразена, когато жената се възбуди.

Как да доставим удоволствие?
Има много теории за това как да се доведе една жена до оргазъм чрез стимулиране на клитора. Съществуват и някои основни правила:

  • Докосвайте го леко.  Зоната е много чувствителна и партньорката ви ще реагира много по-добре, ако започнете контакта бавно и внимателно. Тя ще ви помогне да разберете, ако е необходимо да увеличите натиска.
  • Включете и заобикалящото го пространство в любовната игра и не се фокусирайте само върху него. Нервните окончания са разположени и около клитора, така че тя ще получи приятно усещане, ако обръщате внимание на цялата област. Всъщност, ако се съсредоточите само върху клитора, за някои жени може да бъде дори неприятно, така че смяната на зоните е от ключово значение.
  • Бързината е важна за нея, точно толкова, колкото е важна и за вас. Непрекъснатото увеличаване на силата и бързината на потупванията ще поддържат напрежението и всичко ще бъде много по-успешно,
    отколкото ако бъдете неритмичен и непоследователен в действията си.

Поради местоположението си, може да се стимулира клитора по три основни начина, всеки от който може да я доведе до невероятен екстаз.

Ръчното стимулиране е най-лесния начин за вас, защото ще имате визуален контакт с партньорката си и ще можете по-лесно да прецените какво да правите според нейните реакции.

Орално стимулиране добавя допълнително усещане за топлина и влага, което може да помогне за достигане на по-силен оргазъм.

Проникването, особено във върховия момент, може да осигури художествено допълнение към нейното стимулиране, ако е правилно позиционирано и срамната ви кост се допира до точното място. Може да
отнеме малко време като практика, но си струват усилията за това усъвършенстване. Ако не можете да се справите веднага, винаги може да помолите партньорката си за малко помощ. А и след като сте легнали на спалнята ръцете и на двама ви ще са свободхни да придадете малко чувственост и тласък на момента.

Продължение: Какво е Г точката и къде се намира

 

Тези, които четат това се интересуват и от:You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Напиши коментар

2 Коментара за "Клитор и Г-точка"

avatar

Покажи първо:   новите | старите | с най-много гласове
Люси
Гост
Люси
6 години 7 месеца преди

Стимулацията на клитора и на вагината ми носят два различни вида оргазъм.
Лично за мен клиторния оргазъм настъпва много по-бързо, но най-обичам комбинацията между клиторен и вагинален!
Най подходящта поза за това е страничната. Така сама мога да контролирам темпото на проникване и да се стимулирам допълнително с ръка.

пепина
Гост
пепина
6 години 7 месеца преди

Клиторният оргазъм е по-лесно достижим. Вагиналният е много-по дълбок и нежен и ме кара да се чувствам напълно задоволена 🙂 но за съжаление се постига по-трудно. За него от голямо значение е партньора с какво разполага и дали умее да го използва! От всички мъже с които съм правила секс
едва двама са успявали да ме докарат до вагинален оргазъм.

wpDiscuz
Powered by WordPress | Всички права запазени: blogzdrave.com
Обади се сега и поръчай!
Повече в Нови, Секс
Гледането на телевизия намалява броя на сперматозоидите

Млади и здрави мъже, прекарващи повече от 20 часа седмично пред телевизора имат половината брой сперматозоиди от на тези, които...

Затвори